Bende aynı sizin gibi düşünüyorum ya. Biraz beklemeli miyim? Daha ucuzlar mı acaba? Şuan Mediamarkta 40.000. Pek fotoğraf çeken biri değilim ya arkadaşlarımla olduğum zaman kendimizi çekerim biraz da manzara çekerim o kadar. Hiç oyun oynamam zaten vaktim yok. Bir öğretmen kullanımı gibi düşünebilirsinizDinamik ada bildirimler vs. için bir kolaylık sadece, gündelik için aşırı gerekli değil. Geniş açıyı da fotoğrafı sürekli çeken biri değilseniz kullanmazsınız ana kamera yetecektir. iPhone 16E, 17E'nin çıkmasıyla fiyatının biraz 1-2 aya ucuzlamasını bekliyorum onun dışında işlemcisi ve fiyatıyla alınabilecek bir telefon.
2.el hiçbir cihaz bana göre değil maalesef.. Yarın bir gün sorun çıkma ihtimali olur neden paramla rezil olayım ki 1 ay beklerim parasını ekler sıfır alırımHepsi kötü cihazlar telefonunu satıp 2.elden pro serisi alman iyi olur.
Aynı böyle düşünüyorum umarım Iphone 15 ile bunun arasında kaldım pek bir fark göremedim dediğiniz gibiBayramda iPhone 16e’ye geçmeyi planlıyorum. Günlük kullanım için güzel bir telefon gibi görünüyor. Sonuçta günde kaç kere geniş açılı fotoğraf çekiyoruz ki? Dynamic Island benim için çok önemli değil. iPhone 15'den daha üstün bir cihaz özellikle batarya ve işlemci açısından 16e daha iyi.
O kadar bütçem yok maalesef ya aslında var fakat bir telefona 50bin'den fazlasını doğru bulmuyorum şahsen. İş adamı değilim aylık gelirim o kadar yüksek değil bir telefonun çoğu özelliğini kullanmayacaksam ne gerek var o kadar para vermeye diye düşünen biriyim. Haklısınız sadece androidden biraz sıkıldım ve açıkçası son zamanlarda S24'ün kamerası iyice çamurlaştı pek iyi çekmiyor gibi hissediyorum ön kamerası ve gece çekimi bayağı kötü zaten. Ayrıca sürekli depolama sorunu oluyor bir süredir. 16e geçersem S24 üstüne 15bin vermem gerekiyor 15bin vermeye değer mi onu düşünüyorumAlınır iyi telefon fiyatınada göre iyi ANCAK S24 değişiyorsa biraz daha iyi birşey alınması gerekiyor bence, iphone 17 gibi.
16e ve S24 çok farklı değiller, şu an ikisi arasından birini alıcak olsanız 16e önerirdim ama birinden diğerine geçmek çok mantıklı değil.