Hikayeli oyun önerisi

bugraylmaz

Centipat
Katılım
3 Temmuz 2024
Mesajlar
514
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f

Gigabayte Windforce RTX 4070 Super

MSİ PRO A620M-E

Crucial PRO 2x16 GB 32 GB DDR5 CL48 RAM

Crucial 1 TB P3 Plus

Zalman ALPHA2 A24 WHİTE

Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB
Cinsiyet
Erkek
Oynadıklarım, God of War 2018, God of War: Ragnarok, TWD telltale series, TLOU 1-2, Detroit, Ghost of Tsushima, Uncharted 4 bu oyunları deneyimledim. En sevdiğim TWD kesinlikle bende apayrı bir yeri var, oynamaya çalışıp bıraktıklarım ise RDR2, GTA 5, Witcher 3, Batman serisi, Horizon Zero Dawn (daha yeni indirdim ve beğenmeyip sildim, 20 dakika falan oynadım galiba), metro serisi, Mafia serisi ve şu an oynadığım Resident Evil 2 remake. Bunu oynuyorum ama bırakmayı düşünüyorum. Bana gidecek kaliteli bir oyun önerir misiniz?
 
Oynadıklarım, God of War 2018, God of War: Ragnarok, TWD Telltale series, TLOU 1-2, Detroit, Ghost of Tsushima, Uncharted 4 bu oyunları deneyimledim. En sevdiğim TWD kesinlikle bende apayrı bir yeri var, oynamaya çalışıp bıraktıklarım ise RDR2, GTA 5, Witcher 3, Batman serisi, Horizon Zero Dawn (daha yeni indirdim ve beğenmeyip sildim, 20 dakika falan oynadım galiba), metro serisi, Mafia serisi ve şu an oynadığım Resident Evil 2 remake. Bunu oynuyorum ama bırakmayı düşünüyorum. Bana gidecek kaliteli bir oyun önerir misiniz?

Batman the Telltale series oynayın. En iyi talltale oyunudur kendisi.
 
Re 2-3-4 remake bırakmanı önermem devam et biraz belki içine çeker. Oyunun korku yanı yok zaten loot ve aksiyon kısmına bayılıyorum. Dün bitirdim seriyi.
 
The Wolf Among Us, Dispatch, Until Dawn, Beyond Two Souls oyunlarına bakabilirsiniz. TWD ile aynı türden oyunlardır. Until Dawn aynı zamanda bir korku oyunudur.

The Wolf Among Us oynadım çok iyi oyun. Beyond Two Souls 2 kerek denedim ve bıraktım. Diğerlerine de bakacağım. Ama aradığım oyun God of War veya TLOU benzeri bir şey.

Dying Light öneririm.

3 kere denedim yarıda bıraktım :(

Batman the Telltale series oynayın. En iyi talltale oyunudur kendisi.
Onuda 2 kere açıp oynamıştım ama devam edemedim.

TWD tadında bir oyun istersen Heavy Rain.
Evet o da var ama şuan aradığım tür bu değil.

Re 2-3-4 remake bırakmanı önermem devam et biraz belki içine çeker. Oyunun korku yanı yok zaten loot ve aksiyon kısmına bayılıyorum. Dün bitirdim seriyi.

Şu an oynuyordum ama kayboluyorum sıktı bayağı.
 
Assassin's Creed 2'den başlayıp tüm seriyi oynamanızı tavsiye ederim.

AC oyunlarına hiçbir zaman ısınamadım ya bir Valhalla denedim oda pek içine çekemedi.

Tomb Raider 2013, Rise Of Tomb Raider, Shadow of Tomb Raider, The Last of Us ve Uncharted benzeri bir oyun serisidir.

Unutmuşum Tomb Raider'ın ilk oyununu oynadım ve bıraktım yarıda.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı