Dedikodum yapılan okulda ne yapmalıyım?

yokohosa

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2023
Mesajlar
1.926
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bu sene 9. sınıfım. Çoğunuzun dalga geçeceği ve hatamı anladığım bir şey yaptım ortaokulda. Sevgilim vardı, şimdi o kızın arkadaşının sevgilisi okulda arkamdan konuşuyor. Boyumla dalga geçiyor beni sınıfımdakilere kötü şekilde anlatıyor. Yüzüme gülüp fısıldaşıyor. 9. sınıflardan bazılarının bana bilerek omuz atmaya başladığını fark ettim. Ne önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Takmamak tek çare hocam. Omuz atanlara karşı da sinirini bastır, amaçları seni kışkırtmak zaten. Eğer hareket yaparsan çok daha kötü darlarlar. Takma bir yere kadar konuşuyorlar, sonra sıkılıp salıyorlar.
Hiçbir şey yapmana gerek yok. Ağzı olan konuşur. Susturamazsın. Yaşınız küçük olduğu için belki sana önemli gibi geliyor olabilir ama saçmalıktan başka bir şey değil.
Sert çık, omuz atıyorlarsa hayırdır de. Suskun puskun kenara çekilirsen daha çok üzerine gelirler.
Hep bir tane arkadaşımın yanına gidiyor. Sizce o arkadaşıma bu çocuk benim hakkımda ileri geri mi konuşuyor diye sorsam kötü mü olur?
 
Takmamak tek çare hocam. Omuz atanlara karşı da sinirini bastır, amaçları seni kışkırtmak zaten. Eğer hareket yaparsan çok daha kötü darlarlar. Takma bir yere kadar konuşuyorlar, sonra sıkılıp salıyorlar.
Orasi okul. Takmamayi secersen herkes seni ezik buzuk gorur ve daha cok darlarlar.


Arkadasa tavsiyem tavrini ortaya koy gerekirse masa sandalye firlat.

Hocam nakil düşünebilirim böyle giderse. Sınıftaki insanlar da üstüme gelmeye başladı.
Dedigim gibi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı