18.000 TL Sistem Toplama

araNelkrmglu

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2018
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba arkadaşlar elime bir miktar para geçti bu parayla Counter Strike:Global Offensive'de envanter dizim. Kalan parayla da üst düzey bir sistem kurmak istiyorum paranın hepsini kullanma gibi bir zorunluluğum yok yalnız sistemde monitör (2K, 1080p;kavisli,düz farketmez 1 MS 144 Hz olması yeterlidir.) ve de oyuncu ekipmanları olan bir sistem istiyorum. İleride YouTube'a katıladabilirim Twitch'e girebilirim yani sizden ricam güzel bir sistem olsun en çok oynuyacagım oyunlar PUBG, CS:GO, ARK: Survival isterseniz ekipmanı ve monitöre karışmayın bütçe bırakın o kısıma ya da ekleyin karar sizin en iyi tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu hayal değil değil mi? :)
Yaklaşık 5yıldır bunun için para biriktiriyorum bu sürede birçok kez toplama fırsatım oldu fakat araba aldım. Tasaımcılık yapıyorum ilk niyetim İMac oldu işte de kullanım için fakat sonra neden kalan vaktimi değerlendirmiyorum diye düşünüp bu sistemi toplama kararı aldım isteserseniz sisemi aldıktan sonra foografını da yollarım yardımcı olursanız ne mutlu bana.
 
Birazdan liste yapacağım. Ayrı yerlerden alma şansınız var mı? 2 ayrı site mesela?
 
Tasarımcısınız ama monitör kısmında 1ms 144hz ve diğer özellikleri farketmeyen monitör istiyorsunuz.

Hayali sistem.
 
Birazdan liste yapacağım. Ayrı yerlerden alma şansınız var mı? 2 ayrı site mesela?
Evet öyle bir şansım var vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tasarımcısınız ama monitör kısmında 1ms 144hz ve diğer özellikleri farketmeyen monitör istiyorsunuz.

Hayali sistem.
Sistemi belirttiğim gibi oyun ve twitch için kullanacağım. Sadece 15-16 yaşlarında hayalperest birisi olmadığımı yani sistemin gerçek olduğunu belirtmek istedim.
 
10. sıradaki monitörü görmediniz galiba. O kadar büyük SSD'yi ne yapacaksınız? 2. nesil derken ekran kartı mı? 650W Gold bir PSU SLI yapmayacaksanız yeterlidir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı