Laguna 3 fiyatları neden bu kadar düşük ve alınır mı?

Katılım
11 Eylül 2025
Mesajlar
725
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Focus MK1'den yeni arabaya geçmek istiyoruz ben de Laguna 3 düşünüyorum ama bir gariplik var; ben C segment 2000 model Focus MK1 satıp üzerine hiç para eklemeden D segment full paket bir Laguna 3 alabiliyorum.
Bu arabayı çok istiyorum, 1.5 dCi, parçası her yerde var diye biliyorum, parça ve satma konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
 
Aracı kullanmadım ama bu lagunaların belli bir dönem aralığı hocam çok sıkıntı çıkarıyor diye duydum hocam.
 
Eskiden tutuluyor ve satıyordu ama şuan piyasasına çok hakim değilim. Ama yükseltme konusunda tercih edilebilir. Sağlam ve emin olmadan almayınız. Güvenmeyin satıcılara ekspertiz vs. yaptırın.
 
Hocam sahibinde sadece 32 ilan var sıkıntı çıkarır mı pek hakim değilim bende.

Daha önce Megane kullandım. 1.5 güzel sıkıntısız bir deneyimdi. 250k kilometre vardı herhalde. Sorunsuz du yani diyebileceğim bu çok hakim değilim açıkçası. Ama eskilerin kara şimşeğiydi o kartla çalıştırma falan.
 
Daha önce Megane kullandım. 1.5 güzel sıkıntısız bir deneyimdi. 250k kilometre vardı herhalde. Sorunsuz du yani diyebileceğim bu çok hakim değilim açıkçası. Ama eskilerin kara şimşeğiydi o kartla çalıştırma falan.

Hocam dedemgildede flueance var 1.5dCi sadece 1-2 gün bekleyerek motor için parça alabiliyor.
Bir de 1.5 yakıt cimrisi diyor dedem.
 
Hocam araç güzel ama 300km geçmiş araca bulaşmak çok akıllıca feğil bence bakımları felan tamsa girin derim ama bakımsız ise size masraf çıkartır sadece. Yukarıdada yanlış söylemişim kusura bakmayın motor konusunda
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

  • Technopat Haberler

    Yeni konular

    Geri
    Yukarı