750 bin TL araç önerisi

Hangi kasasına baktığına göre değişir.

@MrX24 ben senin ilacını birazdan paylaşacağım.
Bekliyorum hocam 😃

Sedan Opel Astra J kasa var bende 1.3CDTI 2012 Sport+ modeli artı olarak ben fabrikada sunroofta istemistim özellestirme olarak sunrooflu çok azdır bu arabanın modeli her neyse ben motor performansını çok beğeniyorum yakıtı olsun zaten bu arabaların motorları çok sağlam oluyor elektronik park freni follow me yokus kalkıs desteği her iki yönede var senin yerinde olsam düsünmeden j kasa Astra alırdım.
Bi bakayım hocam.
 
Teşekkürler hocam. Focus harici favorilere ekledim modelleri. Pek hoşuma gitmiyor focus.

900 civarına çıkmak gerek gibi hocam istenen temizlik için, yine de bakacağım. Teşekkürler. Şeytan diyor bir Courier al bak keyfine.

Hocam biraz daha bütçeniz olsaydı en kötü 850 bine ilanlarda var Courier'lar bende çok severim, uyguna var yine de daha demin 600'e gördüm ama 220.000 de km si hiç gerek yok o kadar km ye.
 
O paraya bakarsan zaten 1.4TB'nin düzgünü yok hepsinde nüksedebilecek bir multiar arızası potansiyeli var oda çok çok pahalı bir arıza eğer alacaksan 1.6'sını alacaksın kafan rahat edecek 1.6sının potansiyel riskleri airbag yazısının oradaki torpidonun (yolcu) dış kaplamasının kabarması, kapı içlerinin ve koltukların soyulması, kapı kollarının kırılması, cam motorlarının bozulması onun dışında mekanik zaten Doblo'dan alınma bende Astra'yı satıp guiletta düşünüyordum fakat 1.4TB almazsam o arabanın bir mantığı yok diye düşünüp krediyi boş şeylere harcamıştım sen öyle yapma adamakıllı araştır guilettayı sürmesi çok keyifli bir araba.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı