Steam İlkbahar İndirimleri başladı!

Yahu onu demişken Stalker 2 nasıl oyun beyler DLC'ler çıkacakmış sanırsam o yüzden ultimate almayı düşünüyorum da 55 dolar çok be. KCD2 ve Stalker 2'yi ultimate olarak koydum da dlcler üzer mi ki?

Hocam bence CoD MW1'i asla kaçırma. %90 bu oyun için imkansız denen bir indirim.
Gerçekten öyle. PS5'te 100 TL civarına almıştım sırf bilgisayarda oynayayım diye Steam'e de alacam gibi garip şekilde fazla indirmişler.
 
Elime geçecek son paranın bir kısmını burada ezeyim istedim sepet 170 dolar oldu bu yol yol değil oyunlar ne pahalanmış arkadaş. Konudan bağımsız pek beğenmedim bu indirimi açıkçası pek indirim gelmemiş çoğu oyuna.

Şöyle düşünün en azından dünyada diğer ülkelerden ucuza aldığımız tek şey oyunlar 😅
 
Şöyle düşünün en azından dünyada diğer ülkelerden ucuza aldığımız tek şey oyunlar 😅
Bak o doğru. Hani sepet 170 dolar oldu falan diyorum ama şakasız bi 200 saat gameplay var. Stalker 2 ultimate KCD2 ultimate Cod MW1 Baldur's Gate 3 Expedition 33 Jedi Survivor No Man Sky ve Hellmart koydum sepete. Oradan hesaplayın kaç saat çıkar hesaptaki eksik çoğu AAA oyunu koydum. Millet 3 5 saatlik konsere şu parayı veriyor zaten.
 
Yahu onu demişken Stalker 2 nasıl oyun DLC'ler çıkacakmış sanırsam o yüzden Ultimate almayı düşünüyorum da 55 dolar çok be. KCD2 ve Stalker 2'yi Ultimate olarak koydum da DLC'ler üzer mi ki?

Gerçekten öyle. PS5'te 100 TL civarına almıştım sırf bilgisayarda oynayayım diye Steam'e de alacağım gibi garip şekilde fazla indirmişler.

Bence çok doğru bir tercih olmamış hocam. Stalker 2 gibi bir oyunundan beklenen DLC'nin kalitesi ile verdiğin paranın farkı birbirini dengelemez. Ama sen bir araştır istiyorsan YT'den falan.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

  • Technopat Haberler

    Yeni konular

    Geri
    Yukarı