Steam Capcom ilkbahar indirimleri başladı

@883443 bütçeniz yetiyorsa separate Ways'i de alın mutlaka, şu anda eğer sadece ana oyunla separate Ways'i alırsanız toplam 20 dolar tutar. Separate ways modsuz da çok keyifli ama ada wong için yapabileceğiniz modlar özellikle, gerçekten çok güzel. 😏
@leonada maalesef 12,5 doların altına düşmez hocam bu oyun.

Ada wonga aşık olduğum için oyunu alırsam kesinlikle ada wong DLC'si ile birlikte ile alırım ben. Bir kurgusal kadın karakter maksimum bu kadar çekici ve güzel olabilir bence.

Ada wonga aşık olduğum için oyunu alırsam kesinlikle ada wong DLC'si ile birlikte ile alırım ben. Bir kurgusal kadın karakter maksimum bu kadar çekici ve güzel olabilir bence.

Ada Wong için yapılan CJ modları. 🗿 DLC'nin fiyatı zaten değişmiyor diye biliyorum oyunu indirimde alıp sonradan DLC alınır zaten.

Seperate Ways'ı aralıksız oynayıp 5 saat civarında bitirmiştim. Resident Evil 4 alınacaksa ve bütçe yetiyorsa kesinlikle DLC ile birlikte alınmalı bence.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı