Hiçbir Sebep Olmamasına Rağmen Depresyonda Gibi Hissetmek

Bugün size son günlerde yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Genellikle sevecen bir insanımdır. Kolay kolay üzülmem, sinirlenmem.
Ancak son günlerde sebebini bilmediğim bir şekilde kendimi depresyonda gibi hissediyorum. Sabahları hiçbir sıkıntım yok. Ancak hava kararmaya başladığında kendimi gerçekten kötü hissetmeye başlıyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor ve kendimi değersiz hissediyorum. Bu oldukça rahatsız edici bir durum. Bazen uyuyamadığım bile oluyor... Bu durumdan gerçekten sıkıldım. Bir psikologla görüşmek istiyorum ama işe yarar mı gerçekten emin değilim. Belki de ergen olduğum için böyle hissediyorumdur... Bilemiyorum.

Bunun önüne nasıl geçebilirim? Durup dururken ağladığım bile oluyor...
O genelde yalnız kaldığında olur. Bende de olabiliyor bazen. Tek kalma, sürekli yanında biri olsun. Onunla sohbet ederken ister istemez bu şekilde düşünemiyorsun. Geceleri ise uyumayı dene ya da telefonla falan oyna. Zaten bir süre sonra uyuya kalırsın ve zaten sabahleyin bu şekilde düşünmezsin. Ben böyle yapınca işe yarıyor. Umarım sende de işe yarar.
 
4 yıldır evde takılan "LoL" ve "CS:GO" tarzı oyunlar oynayan biriydim. Sadece yazın dışarı çıkar, arkadaşlarımla takılır, denize girer eve dönerdim. Kışın hep dediğim gibi geçerdi. Fakat sevgili bulduktan sonra çoğu şey değiştir. Canımlı cicimli değil de cidden güvenmeye başladığım zaman herşey farklı oldu.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı