800-1000 TL Arası Sistem Önerisi

Cenk Gürbüz

Hectopat
Katılım
23 Ekim 2012
Mesajlar
7
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 800 - 1000 TL arası toplama bilgisayar istiyorum. Şuanda çıkacak Crysis 3 gibi oyunları kaldırsın bir zahmet :D Battlefield 3'ü de Very high değil de high veya medium'da oynayabileyim :D Şimdiden teşekkürler :)
 
O kadar bütçeyle dediğin oyunları Low'da anca oynarsın.

Sen öyle zannet :D Sistemi toplayayım da gör.

- - - Güncellendi - - -

PDzsf.jpg

PowerColor Readies First Passive-Cooled HD 6850 Graphics Card | techPowerUp

Pasif soğutmalı ilk HD 6850: PowerColor SCS3 HD6850 | PC Labs

Ekran kartının soğutması kötü diyenler linkleri incelesin sonra konuşsun :D
 
Güzel sistem toplamışsın. Fakat HD 6850 ne Crysis 3'ü ne de Battlefield 3'ü ultra ayarlarda açamaz. Anca orta ayarlarda.
 
Ben 520mx ile medium ayarda 24 ile 29 FPS arasında oynadım, herhangi bir donma olmadı. 30 FPS ve üzeri akıcı sayılıyor kısaca. HD 6850'ye ufak bir hız aşırtma yapınca 30 FPS'nin üzerinde oynatacaktır.
 
Oynatığın oyun bir FPS oyunu mu? Yoksa TEKKEN tarzı bir oyun mu? FPS oyununda 40 dan aşağı gözlerin takılmaları hafiften görmeye başlar. Hatta kendi internetimi bağlayayım bununla ilgili bir video çekerim sana. Atacağım çok videolar var internet hızım yüzünden atamıyorum.
 
Oynadığım oyun tekken değil BF3, 30 FPS'nin altında kasma olayı gerçekleşiyor.

Arkadaşın sistem önerisi istediği konuyu çöpe çevirmeye gerek yok, başka konuda tartışmaya devam ederiz nede olsa burası bir forum :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi vatan bilgisayardan toplamışsın iyi hoşta 1400 TLye fırlamış fiyat kartla almadığım zaman :D Onun yerine arkadaşta şöyle bir bilgisayar toplayıp bana attı. :D

fIM1R.png


Bundada Axess ile almadığımda fiyat 1500 :D Yani çok kararsızım. Ya şöyle diyeyim, Battlefield 3'ü aklınızdan çıkarın. Yazmadım sayın oraya. Beni böyle 2 3, hatta 4 sene idare edebilecek bir bilgisayar lazım :D Teşekkür ederim ama yardımcı olan herkese :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı