Dil bilgisi için 3D alınır mı?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Sıfırdan başlamıyorum ama bir çok eksiğim var.

Bir hocadan kamp ile beraber takip edeceğim.

3D alınır mı başlangıç için?

3d ortalama ve üstü bir yayın. Başlangıç için bence gerek yok alınmasına. Seviyene bağlı. Bence bir kitap bitirdikten sonra alabilirsin
İkinci kitabı dönmek yerine branşlara geçmek istiyorum hocam. Paragrafım kötü değil bu yüzden bir an önce deneme formatında süre kısaltmaya çalışmak istiyorum.

Dil bilgisi için bence kitaba gerek yok hocam. Zaten az çok biliyorsunuzdur bir şeyler. Kendinize bir defter tutarsanız daha faydalı olur dil bilgisi için.
Tamamen kelime çıkartın hocam. Günlük dil zaten çok kolay kelime bilince geliyor bence. Biz öyle yapıyorduk üniversite kitapların da V1 V2 çalışıp kelime çıkarıyorduk.
Zamir, sıfat, ünlü daralması gibi konuları bilmiyorum. Cümlenin öğeleri tam hatırlamıyorum. Bunlar için pekiştirmek ve el hızlandırmak için soru görmem lazım mecburen. Kelime çalışmasıyla olacak şeyler değiller ki.

Her konu öncesi anlatımı var bence alınmalı.
Hocam 3D VDD alacaksanız anlatan hocayı birkaç videoluk dinleyin hoşunuza gittiyse ve anlayabiliyorsanız kesinlikle alınır. Her branşı kaliteli.
Vdd değil de direkt "3D dil bilgisi soru Bankası" kitabını almayı düşünüyorum. Oğuz Usta da bu kitabı öneriyor ilk kitap olarak.

Konuyu Aker Kartal, Rüştü hoca ikisinden birinden götüreceğim, soruları da bu kitaptan çözmeyi düşünüyorum. Not tutarak çalışacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı