2000 TL Telefon Önerisi

Atılay

Kilopat
Katılım
6 Eylül 2015
Mesajlar
348
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, annemin telefonu arızalanmaya başladığı için ona yeni telefon almak istiyorum, şu an kullanmakta olduğu telefon LG G2. En önemli kriteri tasarım, tasarımı hoş olmayan bir modeli kullanmak istemez. Ön ve arka kameraları iyi olmalı, onun dışında kullandığı bir şey yok. Sadece sosyal medya ve Youtube için kullanılacak, oyun performansı vs. önemli değil.

Benim için en önemli kriter ise online alışveriş sitelerinden telefon önermemeniz çünkü kredi kartı kullanmıyorum. Gidip fiziksel mağazadan alacağım. Nakit ödeyebileceğim için maksimum 2000 TL'ye kadar telefon önerirseniz sevinirim. Net bir şekilde fiyat aralığı vermem gerekirse 1000-2000 TL arası ve tasarımı iyi her türlü öneriye açığım.

Baştan söyleyeyim, sadece sosyal medya kullanacak ne gerek var 2000 TL'ye telefon almaya, 500-600 TL'ye de bulursun demeyin, rica ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyatın aşağısında olan Huawei P Smartı öneririm. 1500-1600 TL civarinda satılıyor. Sosyal medya vs. işleri rahatlıkla halleder.
 
Bu aralar bu fiyat bandındaki telefonları çok araştırıyordum.
Xiaomi konusunda biraz takıntılı olduğunu söylemişsiniz. Belki fikri değişir.

Xiaomi Mi Mix 2 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Xiaomi Mi Mix 2
Tasarım anlamında gayet güzel. Annenizin tasarıma önem verdiğini söylemiştiniz. Performans manasında bu fiyata bir mi 6 daha iyi olur öncelikle onu söyleyeyim. Ayrıca kamera olarak da mi 6 yine önde geliyor. Ön kameranın da sağ alt köşede olduğunu belirtmeliyim fotoğraf çekerken telefonu 180 derece döndürmek zor gelebilir belki.

Xiaomi Mi 6 64 GB 4 GB RAM (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Mi 6 64 gb 4 gb ram modeli
Bu telefon da gayet iyidir. İşlemcisi snapdragon 835 olduğunu biliyorsunuzdur. Gerçekten çok iyi bir işlemci. Ayrıca bir amiral gemisi olduğunu da unutmamak gerekir. Arkada çift kamera var. Gayet güzel bir iş çıkarıyorlar.
Ön kamera da iyi.

Mi Note 3 Fiyatları & Mi No 3 Özellikleri Hepsiburada'da!
Mi Note 3 64 gb 6 gb
Bu telefon ise tasarım olarak mi 6'nın neredeyse aynısı. Mi 6'ya göre performans olarak daha kötü. Ama mi 6'daki bazı kamera sorunları düzeltilmiş. Dolayısıyla da kamerası daha iyi. Kamera ön planda olduğu için belki Mi 6 yerine bu tercih edilir diye düşündüm.

Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
ve son xiaomi telefon Redmi 5 plus 64 gb 4 gb
Bu da daha uygun bir fiyata belki bunu tercih etmek istersiniz diye düşündüm. Muadillerine göre birçok konuda daha iyi.

Xiaomi telefonları fiziksel mağazalarda bulamazsınız diye düşünüyorum. Belki bulursunuz diye yazdım.


Samsung Galaxy Note Fan Edition Fiyatı & Fan Edition Özellikleri
Samsung galaxy note fan edition
Bu telefon da gayet iyi bir telefon. Bu fiyata gerçekten çok iyi. Telefonu ön plana çıkaran şey özellikle ekranı. Bu fiyatta böyle kaliteli ekranlar bulmak zor. Samsung üretince tabiki de ekran iyi olucak o da ayrı tabi. İşlemcisi Mi 6'ya göre daha az performanslı bir model ama zaten sosyal medyada kullanılacağı için önemli değil diye düşünüyorum.

Bu telefonları internette araştırabilirsiniz. Ayrıca Samsung Galaxy Note FE bulamazsanız. Samsung Galaxy S7 modelini de tercih edebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı