2000 TL Telefon Önerisi

Öncelikle cevap veren herkese teşekkürler.

F2'yi detaylıca tekrardan bir incelemenizde ısrarcıyım efendim.

Diğerleri evet biraz alt sınıf ve makul değil.
F2'ye tekrar baktım, alınabilir gibi ancak çok büyük duruyor. Benim kişisel olarak Casper markasına hem ön yargım hem de tecrübeyle sabit yaşanmışlıklarım var bu yüzden kaçınmaya çalışıyorum Casper'dan.

Takıntı derken anlamadım. Ön yargıdan mı bahsediyorsunuz?
Xiaomi marka telefonu kendime alırım, beğendiğim de bir marka ancak anneme alsam ve en ufak bir sorun çıksa demediği kalmaz, başıma kakar durur. Bu arada bu dediğimden Samsung'lar Apple'lar arızalanmıyor gibi bir şey dediğimi çıkarmayın, sadece psikolojik olarak bilmediği markaların bozulmasını daha olası görüyor insan.

O fiyatın aşağısında olan Huawei P Smartı öneririm. 1500-1600 TL civarinda satılıyor. Sosyal medya vs. işleri rahatlıkla halleder.
Huawei P Smart, P10 Lite ve Mate 10 Lite modelleri çok hoşuma gittiler, tasarımları da fena durmuyor.

Arkadaş kredi kartı kullanmıyormuş şimdi okudum. Önerim S7.
S7'ye bütçemin yeteceğini düşünmüyorum, fiziksel mağazalarda 2500 TL'den aşağı fiyatta görmedim.

Bu aralar bu fiyat bandındaki telefonları çok araştırıyordum.
Xiaomi konusunda biraz takıntılı olduğunu söylemişsiniz. Belki fikri değişir.

Xiaomi Mi Mix 2 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Xiaomi Mi Mix 2
Tasarım anlamında gayet güzel. Annenizin tasarıma önem verdiğini söylemiştiniz. Performans manasında bu fiyata bir mi 6 daha iyi olur öncelikle onu söyleyeyim. Ayrıca kamera olarak da mi 6 yine önde geliyor. Ön kameranın da sağ alt köşede olduğunu belirtmeliyim fotoğraf çekerken telefonu 180 derece döndürmek zor gelebilir belki.

Xiaomi Mi 6 64 GB 4 GB RAM (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Mi 6 64 gb 4 gb ram modeli
Bu telefon da gayet iyidir. İşlemcisi snapdragon 835 olduğunu biliyorsunuzdur. Gerçekten çok iyi bir işlemci. Ayrıca bir amiral gemisi olduğunu da unutmamak gerekir. Arkada çift kamera var. Gayet güzel bir iş çıkarıyorlar.
Ön kamera da iyi.

Mi Note 3 Fiyatları & Mi No 3 Özellikleri Hepsiburada'da!
Mi Note 3 64 gb 6 gb
Bu telefon ise tasarım olarak mi 6'nın neredeyse aynısı. Mi 6'ya göre performans olarak daha kötü. Ama mi 6'daki bazı kamera sorunları düzeltilmiş. Dolayısıyla da kamerası daha iyi. Kamera ön planda olduğu için belki Mi 6 yerine bu tercih edilir diye düşündüm.

Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
ve son xiaomi telefon Redmi 5 plus 64 gb 4 gb
Bu da daha uygun bir fiyata belki bunu tercih etmek istersiniz diye düşündüm. Muadillerine göre birçok konuda daha iyi.

Xiaomi telefonları fiziksel mağazalarda bulamazsınız diye düşünüyorum. Belki bulursunuz diye yazdım.


Samsung Galaxy Note Fan Edition Fiyatı & Fan Edition Özellikleri
Samsung galaxy note fan edition
Bu telefon da gayet iyi bir telefon. Bu fiyata gerçekten çok iyi. Telefonu ön plana çıkaran şey özellikle ekranı. Bu fiyatta böyle kaliteli ekranlar bulmak zor. Samsung üretince tabiki de ekran iyi olucak o da ayrı tabi. İşlemcisi Mi 6'ya göre daha az performanslı bir model ama zaten sosyal medyada kullanılacağı için önemli değil diye düşünüyorum.

Bu telefonları internette araştırabilirsiniz. Ayrıca Samsung Galaxy Note FE bulamazsanız. Samsung Galaxy S7 modelini de tercih edebilirsiniz.
Xiaomi telefonların bazı modelleri Teknosa'da satılıyor. Redmi 5 Plus çok güzel bir seçenek oldu, pek zarif durmuyor ama yazdım bir kenara. Onun haricinde Galaxy Note FE'yi internet üzerinden satın alabilecek durumda olsam bile bütçem yetmiyor, kaldı ki S7'ye hiç çıkamam.

Bir de Asus Zenfone 5 2018 için ne düşünüyorsunuz, alınır mı? Yaklaşık 2000 TL gibi bir fiyattan çıkacakmış diye okumuştum. Tasarımı ve ekran-gövde oranı çok ilgimi çekti. Kamerası hakkında pek bir bilgim yok ama.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı