O Kadar Mutluyum Ki!

@BERWAR G4'te arkada uygulamalar açıkken orta tuşa basınca ana ekrana gelirken 3-4 saniyelik geç yüklenme gibi sorunlar oluyordu. Artık kalmadı mı öyle sorunlar?
 
İhtiyacınızı bilip buna göre almanız gerekiyor arkadaşlar. G4'ün anakart problemi yarattığı seriyi araştırıp ona göre aldım, açıkçası hiç problem de yaşamadım. Ama Ghost Screen olayı kronik bir sorun, G4 model her panelde var, hayatı etkilemiyor neyse ki :)
BERWAR bu konularda deneyimli, dinlemek lazım. Harbiden de LG alırken "Kronik sorun kataloğundan bir sorun beğenmeniz gerekiyor". Uygun fiyata karşılık o kusurlar hayatını olumsuz etkilemeyecekse benim gibi parayı basıp o saniye alabilirsiniz yinede.

G4'ün kamera kalitesini bu fiyata satılan hiçbir telefonda bulamadım şahsen. Bu telefonu almasam 1500-2000TL fotoğraf kamerasına verecektim. Ancak 1200TL paraya hepsini bir arada halletmiş oldum. Açıkçası kanının son damlasına kadar da kullanacağım.

Bundan sonra tercih edeceğim telefon markası ise; Geçmiş modellerde fiyat indirimi elle tutulur oranda olur ise Huawei olacak. Samsung S7 - S8 Edge modeller de çok hoşuma giden telefonlar ancak bütçeyi biraz zorluyor. Aslında paraya kıyıp almak lazım, değer yani o tasarım için. G4 5/10'luk kalastan farksız :)
 
@BilgisayarKurdu LG'yi çok eleştiriyorum haklı olarak ama asla antipatim yok çok sevdiğim bir marka ama maalesef sorunları o kadar fazla ki diyecek bir şey insan bulamıyor. Arayüz konusunda kötü olduğuna katılmıyor, stabil bir yazılımı var. G4 hala kamera olarak çok iyi, 2000 TL fiyatındaki S7 serilerinden, Mate 9 ve P9 modellerinden kamera olarak geride kalıyor. Yoksa orta seviye telefonların hepsinden daha iyi, Xiaomi modellerinden çok daha iyi kamera noktasında.

Bende yerinde olsam G4 modelini gittiği yere kadar kullanırım, kamera ve ekran noktasında çok iyi telefon. Bu modelden daha iyi kameralı telefona geçmek için fazla para vermek gerekiyor Türkiye şartlarında maalesef. LG modellerindeki kameranın renk doğruluğu da çok iyidir Samsung modellerinden daha iyi bu noktada. Şahsen ben G2 modelinden J7 Prime geçerken kamera konusunda pişman olmuştum, G2 çokta iyiydi. Ondan sonrada S6 modeline geçtim kamera konusunda çok iyiydi, onda da sorun olunca mecburen J7 PRO aldım, J7 PRO kamera olarak beni memnun etti, J7 Prime ile aynı sensör var sözde J7 PRO ancak hem diyafram hem kamera yazılımı sayesinde ön ve arka kamerada bariz daha iyi J7 Prime modelinden, odak sorunu da yok.

G2, G3, G5 kullandım, G4 modelini elime aldım mı hatırlamıyorum sanırsam kulanmadım hiç. Ben G4'ün yazılım sorunu olacağına inanmıyorum, çünkü diğer LG amiral gemileri oldukça stabil. Senin modelde yazılım sorunları var mı?
 
G2'den kalan, sırtını dönemediğin bir mazinin olduğunu biliyordum :) Annem halen kullanıyor G2'yi; Hayatımda aldığım en iyi fiyat/performans ürünüydü. Haliyle LG'yi sevmeme lüksüm yok benim.

G4'ün konuşma esnasında yankı yapma problemi vardı, hoparlöre geçip tekrar ahizeye alınca düzeliyordu. Ama uzun konuştuğun birisi varsa olumsuz etkileniyordu, sevgilinle falan konuşurken arada hoparlör + hoparlör falan yapıyorsun :) O da LG'ni tadı tuzuydu benim için. Dert etmiyordum.

Şu kulağı dayadığın alandaki sensör düzgün çalışmıyor mesela, aydınlığa aşırı duyarlı kodlanmış, kaç defa kulağımla kapattım telefonu, kim bilir kaç insana "Ben değil kulağım kapattı" demişimdir.

Uzun lafın kısası; LG telefonla konuşması biraz dertli oluyor. Bu LG yüzünden patronuma gece 2'de uyudun mu diye mesaj atan da benim. Ama işte LG'nin kitlesi de belli. Elim yanmasın diyen tayfadanım ben :)

Bedava IPhone verseler kullanmam mesela, ahizesinden ses gelmiyor çünkü. Bende de biraz sağırlık var ancak IPhone gibi bir marka ne diye sesi yükseltme opsiyonu tanımaz anlamıyorum. Özellikle IPhone 5 kullanıp sokakta görüşebilen var mı çok merak ediyorum :)
 
Bir yandan da LG G2'ye sahip olmayıp, öte yandan anısı olan da sayılı kişilerdenimdir.

Gökhan benim Youtube kanalımı kullanıyordu, videolarıyla süslüyordu kanalımı. Bir çoğunu da G2 ile çekiyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Mendilin kirlendikçe, sen gönder ben yıkarım.
 
Ben hala kullanmaya devam ediyorum G2'yi. Normalde şimdiye dek değiştirirdim ama hem telefon idare ediyor hemde bütçem sıkıntı. İçine onlarca ROM kurdum defalarca çökertip geri düzelttim :D ama hala beni idare ediyor.

İlk 2 yıl bi sorunum yoktu sonra ısıya bağlı ekranda sararmalar olmaya başladı (kronik g2 sorunu). Neyse böyle de idare eder en azından derken bu seferde titreşim motoru saçmaladı. Birisi aradığında ya çok az titriyor yada felç ediyor. Bunuda defalarca hem yüzüstü hem arka tarafına düşmesine bağlıyorum :)

Bakalım G2 kaç yıl/ay daha benim elimde hayatta kalabilecek.

Ah birde hoparlör iyi olsaydı... Zalımlar Çin'den 10 kuruşluk hoparlör koymuşlar guzelim telefona.

Screenshot_2018-04-30-03-15-42.jpg
 
LG G3 kullancısıydım telefonun kenarında sarı leke oluştu garantiye vermiştim G4 göndermişlerdi tek sıkıntım ekranın 2K olmasından dolayı şarjı çabuk bitiyor.
 
G2 var bende de, 2 sene önce ekran sarardı, 4 ay öncede wifi adaptörü bozuldu. Bunlar dışında halen memnun olduğum bir cihaz, 4k kayıt bile yapıyor daha ne olsun:LOL:
 
İyiki Z1 almışım. İlk çıktığı aylarda Peder bana ilk telefonumu almıştı bu olarak. Kaç yıl oldu sadece geçen aylarda batarya sorunu çıktı Allah'a şükür. Size de geçmiş olsun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı