PUBG'de Silahların Sekmesi

Çünkü silahların kimisi fazla kimisi az sektiği için ?
Düzenleme : Yanlış okumuşum kusuruma bakmayın, bunun 2 etkeni var birincisi silaha takılan taktik kundak, kabza ve namlu ucu freni gibi eklentiler sekmeyi,tepmeyi azaltır aynı şekilde spray kontrolü de silahların sekmesinde önemli bir yer tutar.
 
Silahların sekmemesi için bazı eklentiler var diye biliyorum, onlardan kullandınız mı (Örn. ''Dürbün eklentisi'') ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hafif makineli silahlar (UMP, VECTOR gibi) SCAR, M4, AK gibi silahlara oranla daha az seker. Eklentiler de sekmeyi engeller. Kompensatör ve tutamaç (hangisi olduğu tercih meselesi ben dikey kullanıyorum) silahları daha stabil hale getirir.
 
Baş parmak kabzası ve namlu ucu frenini UMP ile kullanırsan oyunda en az seken silah ile oynamış olursun, uzak mesafe olarak full eklentili MINI14 & Kar98 en iyisidir. 10gb güncelleme ile M416-SCAR full eklentili çok sekiyor, tabi spray de önemli ama spray de yetersiz kalıyor bazen.
 
Pubg kötü bir oyun mekanik olarak. Misal adama bakıyorum 50 metre ileride duruyor ve sabit. Sıkıyorum adama isabet etmiyor saçma saçma tarıyorum adam ölüyor 😂 Saçma bir mekaniği var oyunun.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı