Gamepower Ürünleri Alınır mı?

Hiç Gamepower ürünü kullanmadım fakat herkes kalitesiz diyor, mesela nesi kalitesiz bunu da belirtirseniz daha iyi olur. Amacım markayı övmek değil sadece neden herkes kalitesiz diyor bunu merak ediyorum. Sonuçta yere atıp üstüne basmıyoruz. Nesi kalitesiz olabilir ki? Aydınlatırsanız sevinirim.

Arkadaşın dediği gibi acaba olumsuz yönlerini nelerdir? Amacım zaten FPS, MOBA tarzı oyunları oynamak. Bir defa alacağım zaten elimdeki ekipmanlar 2 senelik. 2 sene daha idare edecek bir şey almak istiyorum.
 
Mouse sensörü tepki süresini etkilemiyor, normalde iyi sensörle kötü sensörün farkı 400 ve daha düşük DPI'larda belli olur. Örneğin kaliteli sensörle flick atarsanız y ekseni doğrultusunda yaşadığınız kayma minimumdur, sensör kalitesiz ise kendinizi gökyüzünde bakarken bulabilirsiniz. Sizin mouse'unuzda minimum DPI 500 yani yedikleri halt belli olmasın diye 500'den aşağısı yok bile.
 
Fiyat performans dengi bir ürün alınır yani öyle çok kötü bir marka değil bence. Ancak kullananların görüşü en önemli yardımı olacaktır. Arkadaş kulaklık ve faresini kullanıyordu fareyi baya beğenmişti.
 
Warlock'u Teknosa üzerinde denemiştim. Gayet hoş hissiyatı ve sağlam görüntüsü vardı. Fakat uzun kullanımda ne olur bilemem. Şahsen klavye alacak olsaydım şans verirdim.
 
Warlock'u Teknosa üzerinde denemiştim. Gayet hoş hissiyatı ve sağlam görüntüsü vardı. Fakat uzun kullanımda ne olur bilemem. Şahsen klavye alacak olsaydım şans verirdim.
Emin misin? Teknosa'da Gamepower ürünleri ne sergileniyor nede satılıyor. Preo olmasın o bahsettiğin.

Konuya gelecek olursak Everest ile Gamepower kıyaslamayı yapan arkadaş, neye göre kalite karşılaştırması yapıyor bilemiyorum ama iki markanın ürünleri de zaten benzeri şekilde üretiliyor. Hatta benzeri kısmını geçtim aynı desek bile olur.

Bir diğer konuda forumda bazı arkadaşlar Dark kasaya alınır Everest kasaya alınmaz bile diyor. Ya kötü şöhretleri gözlerini kör ediyor yada gerçekten hiç birşey bilmiyorlar. İki markanın ürünlerine de logo vurulup ülkemizde satılıyor nasıl oluyor da biri diğerinden daha alınası olabiliyor? Varsa mantıklı bir açıklaması olan merakla bekliyorum.
 
Çin markalarının birbirlerine karşı üstünlükleri yok. Hepsi aynı fabrikalarda üretiliyor. Bu kalitesiz ürünler tasarımları ile ön plana çıkıyor. Ama önemli olan tasarım değil bileşen kalitesidir. Bu ürünlerde Üretim maliyetini azaltmak için en kalitesiz bileşenler kullanılıyor. Bu yüzden uzun süreçte sorun çıkartıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı