Adore Max Ofiice Racer Oyuncu Koltuğu İncelemesi

Arkadaşlar koltuğu bir süredir bende kullanıyorum. Uzun süreli ,7-8 saati buluyor, kullanımlarda sorun çıkaracağını çökeceğini düşünmüştüm malum 3 saatten uzun kullanmayın yazıyor ama herhangi bir sıkıntı yok şuan gayet kaliteli. Hemen olacak bir şey değil tabi yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ama rahat ve kaliteli koltuk. Tek sıkıntısı oturak yeriyle sırt yeri tam simetrik değil. Dolayısıyla koltuk kolçaklarını takmak tam bir işkence. Üstelik bir süre sonra gevşeyip hafif sallanabiliyor. Bilginiz olsun istedim :)
 
xDrive Göktürk sipariş verdim.

Dostum koltuk geldi mi acaba ? Bende 1.86 cm boyunda ve 90 kiloyum, o yüzden uygun fiyatlı sırtı uzun olan bir koltuk alıcam. Piyasada araştırdım fakat neredeyse hepsi deri ve deri beni terletir. xDrive Göktürk siyahı hariç diğer renkleri kumaş yani öyle gördüm, geldi mi koltuk acaba ? Aydınlatırsan sevinirim.
 
Siyah rengin de olanın dikkat et oturma yeri kalın değil. Bende onu sevdim ama ince duruyordu. O yüzden kırmızı siyah karışımı olanını alıcam. Hangi siteden sipariş verdin? Belki indirim yakalarım 😁
Bende kırmızı siyah olanı aldım. Yukkodan indirimde aldım. Şuanlık gayet güzel.
Dostum koltuk geldi mi acaba ? Bende 1.86 cm boyunda ve 90 kiloyum, o yüzden uygun fiyatlı sırtı uzun olan bir koltuk alıcam. Piyasada araştırdım fakat neredeyse hepsi deri ve deri beni terletir. xDrive Göktürk siyahı hariç diğer renkleri kumaş yani öyle gördüm, geldi mi koltuk acaba ? Aydınlatırsan sevinirim.
Reis sırt bölümü gayet yüksek. Benim boyum 1.79 87 kiloyum. Kafamın üstünde en az 10 15 cm kadar boşluk var. Oturma kısmı kumaş çok yumuşak değil yanlız onu söylüyeyim. Yani suni deri gibi değil ama rahat. Kol kısımları çok iyi her şekile her yöne ayarlanıyor. Şuana kadar bende bi terletme yapmadı. Ben cumartesi günü felan 20 saat kadar bilgisayar başında oturuyorum bi rahatsızlıgını görmerdim. Çok daha konforlu olsun diyorsan oturak kısmına bir tane ortopedik yastık koyabilirsiniz aşırı derecede rahat olur. Kısaca ben şuana kadar olan kullanımımda memnun kaldım.
 
Son düzenleme:
_MG_2331-2 - Kopya.jpg
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı