Adore Max Ofiice Racer Oyuncu Koltuğu İncelemesi

Minimum 10 saat kullanacaksan, daha da kaliteli koltuklara yönelmelisin.

DxRacer mesela...
İbrahim beyin de dediği gibi DxRacer Racing serisini öneririm. Ben izinli günlerimde ya da haftasonuları 10 saat olmasa da 2-3 saat oyun oynarken, film seyrederken oturuyorum ve gerçekten fark ettiriyor kendisini. Bel ağrılarım iyileşti. Sandalyeden terfi ettiğim için şu an evde gözümüzün nur'u kendisi. Parasını hak ediyor mu bilemiyorum ben aldığımda 1250 TL civarı aldım şu an 1600 TL fırlamış fakat hiç pişman olmadım satın aldığıma. İnceleme videoları mevcut izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca boy ve kilo ölçülerini baz alıp size uygun koltuğu satın alın. Birçok serisi var ve hepsinde farklı genişlik-yükselik mevcut. Ayrıca çok toz oluyor. Bilgisayar kasasından daha çok tozunu alıyorum :cry::cry:

Yorumları okudum olumsuz yazanlar daha fazla olmuş. 400-450 lira arası daha iyi kaliteli önerileriniz var mı? Maksimum 8 saat oturacağım, bel ağrısı falan oluştu mutfak koltuğundan sıkıldım. Cana geleceğine mala gelsin almayı düşünüyorum belden önemli mi :D

Yorumları okudum olumsuz yazanlar daha fazla olmuş. 400-450 lira arası daha iyi kaliteli önerileriniz var mı? Maksimum 8 saat oturacağım, bel ağrısı falan oluştu mutfak koltuğundan sıkıldım. Cana geleceğine mala gelsin almayı düşünüyorum belden önemli mi :D
Dostum ben aldım yani şuan öyle uzun uzun oturmadım ama 15 dk oturduktan sonra belim rahatladı (Öyle kuş tüyüne oturuyorum demezsin ama hakkını veriyor) ve eski koltuğuma yani klasik 100₺ olan dönen koltuğa oturdugumda taşa oturmuş gibi hissetim, bu arada eğilme kısmı ana oturma kısmı ile birlikte eğiliyor onuda bil yani öyle bir eksisi var ama şu anlık mutluyum gibi :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı