Tom Clancy's The Division Nasıldır?

KazeSshini

Kilopat
Katılım
20 Ekim 2015
Mesajlar
1.553
Çözümler
5
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bu oyunu almayı düşünüyorum. 30 TL nasıl bir oyundur, singleplayer moduda var mıdır ve son sorum online zevkli mi oyunun?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Singleplayer ve co-op olarak oynarsanız çok daha fazla zevk alırsınız. Ben online'ına çok bulaşmadan 80-90 saat civarı bir oynama süresine sahibim, DLC'leri oynama şansım olmadı. Şunu samimiyetle söyleyebilirim 30 TL'ye kesinlikle değer.
 
Güzel bir oyun 30 TL bu oyun için az yani fiyatı şuan gayet uygun. Oyunda tek başına oynayabilirsin ama zevk alamazsın. Oyunda Safe House'lar var bu yerlerde oynayan insanlar birbirini görebiliyor ve takıma davet edebiliyor. Oyun içinde kendi konuşma sistemi var DC, Skype gibi programlar kullanmadan oyun içi rahatça konuşabilirsin. Ayrıca oyunun tamamen adam akıllı bitirmek bayağı bir zaman alıyor yani oyun sıkıcı değil. Arkadaşların olsa da olmasa da gayet alınabilir bir oyun. Hele ki 30 TL bu oyun için hiçbir şey. Eğer arkadaşların yoksa beni ekle ben seni tanıştırırım beraber de oynayabiliriz. Kısacası oyun kesinlikle alınır.
 
Hocam o hem cok pahali hemde sistemimin kaldirip kaldiramayacagini tam kestiremiyorum. Minimum tam karsilamio ama OC ile belki karsilar. Daha once FC2 oynamistim oyunun atmosferi grafikleri zamanina gore cok guzeldi. FC3 hesapli geldi yorunlarida baktim cok iyi almis bulundum. :)
Bak ne dicem. Far Cry 5 AL!! :D Hiç far cry oynamadım ve 5 almayı düşünüyorum. 3 için yorum yaparsan ilk oynayan birisinin fikri benim için önemli olacaktır. Far cry 5 almanı da anladıysan bunun için istedim.
 
Arkadaşlar çok merak ediyorum şuan sepetteyim almak üzereyim Division'u ama bir sorum olacak. Online'da gerçek insanlara karşı savaşabiliyor muyuz eğer varsa alıcam yoksa almıycam botlara karşı savaşmak bana göre değil çünkü.
 
Bahsettiğiniz oyunun çıkış zamanlarında ki fragmanı yüzünden çok heveslenmiştim fakat milletin oynanış videolarını izleyince soğudum oyundan böyle rezalet olamazdı. Neden mi? çünkü Ubisoft yapımı..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Divison 2 yoldayken bu yıl içinde Ubisoft tarafından ücretsiz dağıtılması olası bir oyun. Kesin bir şey diyemem tabi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı