W
Wero
Ziyaretçi
O fiyata GTX 1070 alınmaz. Yurtdışı olur diyorsanız kesinlikle EVGA GTX 1080 FTW öneririm. Amazon üzerinden vergi dahil 660$ olması lazım. Kargosuna bakarsınız artık
.
Tertemiz 0 dan farksız kartımı satıyorum. Kutusuna koysam bantını yapıştırsam 0 diye veririm o derece temiz sorunsuz bu kadarda iddaalı konuşuyorum. Düşünür müsünüz?Arkadaşlar bu ekran kartını almak istiyorum. Soğutması,performansı,ısınması nasıldır? Almalı mıyım? 3300 TL bütçem var öneriniz varsa açığım.
Büyük bir ihtimal bu yaz alırım sistemi ama hepsini bir yerden almayı düşünüyorum sağ olun.Tertemiz 0 dan farksız kartımı satıyorum. Kutusuna koysam bantını yapıştırsam 0 diye veririm o derece temiz sorunsuz bu kadarda iddaalı konuşuyorum. Düşünür müsünüz?
Satılık - MSI Gaming 1070 Ti 8GB GDDR5
Büyük bir ihtimal bu yaz alırım sistemi ama hepsini bir yerden almayı düşünüyorum sağ olun.
Bence mini almayın onu alacağınıza 1060 alın.Veya biraz daha para koyup 1070 alın.ben zotac 1070ti mini almak istiyorum yurtdışından amp 1070 fiyatına 1070ti mini alabiliyorum mini olması biraz korkutuyor amp gibi uzun ömürlü olurmu mu iyi soğutucu ile
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.