Oyuncu Ekipman Set Önerisi

Razer’ın çoğu ürününü kullandım (Blackwidow 2, Kraken Pro 2, Kraken Pro, Razer Naga...), ergonomi ve oyun performansları çok iyi fakat verilen paraya değmiyor. Kullandığım bütün Razer ürünlerinde bir problem çıktı, genelde kablolarında çıkıyor temassızlık yapmaya başlıyor sonrada bozuluyor ürün. O yüzden ben Steelseries’i öneririm.
 
Corsair VOID Pro nasıl 275 TL? Link atabilir misiniz?
https://www.amazon.com/CORSAIR-VOID...f_rd_t=40701&refRID=9MBZ2BD2K27786BK8CPP&th=1 USB Olanın Carbon renklisinde indirim mevcut ben de anlamadım.
60 ABD Doları =
275,178866 Türk Lirası
O yüzden ben de çok şaşırdım ya HB de 500+ Tlye satılıyor
Nasıl hesapladınız bi' anlatırsanız çok sevinirim ben de başka eşyalar için felanda kullanayım.
 
Amazonda ürün 2.el olabilir içinden çıkanlar jenerik olabilir test edilmiş olabilir gibi şeyler yazıyor valla amazon kafamı yaktı alırsam zaten sessizleştirilmiş asla almam mekanik klavye bu sonuçta bu strafe rgb nin sesli olanı yok mu?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı