7200 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Hahaha bu ikilemi ben de çok yaşadım baktım en sonunda işin içinden çıkamıyorum, iki kartta da pişmanlık yaşamayacağımıda biliyorum. Yazı tura attım Nvidia geldi, Nvidia seçtim :D
 
İkisi arasında kaldım ve bayağıdır düşünüyorum RX 580'de +2 GB VRAM ve FreeSync avantajı var ama GTX 1060 yazılım kanadında ve overclock performansında daha güçlü gibi daha çok online oyun oynuyorum hangisini alsam bilemedim.

RX580 varken GTX 1060 almak mı? Gülerler :)
 
PSU ve kasa dışında kalitesiz diyebileceğimiz bir parçası yok. Ki PSU'nun ismini pek duymamış olsam da 80+ ibaresini kafalarına göre koyamazlar. Adata ismi Türkiye'de çok duyulmamakla beraber köklü ve iyi bir marka. Kalitesiz değil yani.

Afedersiniz ben yanlış izah etmişim kalitesiz değil parçalar güzel ama bunların bazılarının bir üst modeli tercih edilebilir demek istemiştim.
 
Yani hocam açıkçası RX580 1060 ın karşıtı bir anakart fps değerleri hemen hemen aynı, izlediğim videolarda hep bunu gördüm. Ve @Serpenos hocamın önerdiği sistem de gayet güzel 1070 Ti anakart overclock ile 1080 performansını sunuyor bize, 1060 yerine o sistemi tercih ederdim ben, RAM i SSD yi zaman içinde upgrade etme şansın daha yüksek. 500 Lira verip yanına +8 gb RAM eklemek var +2000-3000 TL verip ekran kartı güncellemek var.
 
Yani hocam açıkçası RX580 1060 ın karşıtı bir anakart fps değerleri hemen hemen aynı, izlediğim videolarda hep bunu gördüm. Ve @Serpenos hocamın önerdiği sistem de gayet güzel 1070 Ti anakart overclock ile 1080 performansını sunuyor bize, 1060 yerine o sistemi tercih ederdim ben, belleği SSD yi zaman içinde upgrade etme şansın daha yüksek. 500 Lira verip yanına +8 gb ram eklemek var +2000-3000 TL verip ekran kartı güncellemek var.

Tabi RAM fiyatları uçmazsa. [emoji3]
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı