Git Evinde Sarıl

AsjasFıdas1000

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2017
Mesajlar
886
Çözümler
4
Sizce sorun ne?

Sokakta öpüşmek ya da el ele tutuşmak gibi konularda, "Burası Avrupa değil, burada yapılmamalı. Bu yüzden gayet doğru tepkiler veriyoruz." tarzında yorumlara birkaç defa denk gelmiştim.

Peki bu ne? Verilen tepkiler rezillik değil mi?

Bastırılmış cinselliğin eseri değil mi bu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Sorun jeneriği hazırlayanların objektif olmamaları ve boş uğraşları. Başka sorun göremedim ben (hatam varsa kusura bakmayın). Her insanın görüşü farklı olabilir özellikle az da olsa cinselliğe kayan konularda ki bu bir sorun değil.
 
Biri saygısızlık diyor biri bize yakışmıyor diyor bu neyin kafası arkadaş. Bu kafalarla aynı ülkede yaşıyoruz valla ya. Sarılmanın cinsellikle ne alakası var onuda anlamış değilim. :D
 
Sorun jeneriği hazırlayanların objektif olmamaları ve boş uğraşları. Başka sorun göremedim ben (hatam varsa kusura bakmayın). Her insanın görüşü farklı olabilir özellikle az da olsa cinselliğe kayan konularda ki bu bir sorun değil.

"Saldırmaya teşvik ediyor." , "Ceza verilsin." , "Hapse atılsın." demek sence fikir midir yoksa zorbalık mıdır? Bu zararlı zihniyeti sorun olarak görmüyorsan bence evet, hatan var. Ki bu herkes için tehdit unsuru. Seni de, beni de kapsıyor.

Bu arada neden objektif değiller? Videodaki objektif olmayan nokta neresi?
 
Sorun ülkedeki insanların sarılma gibi gayet doğal bir sevgi gösterisinin insanı saldırmaya teşvik edebileceğini zannetmeleridir. Yok Erzurum'da böyle görseler döverler, beni rahatsız ediyor, hapis cezası bile olmalı, bize yakışmıyor abla, büyüklere saygısızlık vs. Bu kadar kapalı olmayın. Hala çağın gerisinde, bin sene evvelki zihniyet ile yaşıyorlar. Dünya değişti, toplumumuz değişmedi.

Burası Erzurum da değil Avrupa da. Burası bastırılmış cinselliğin başkenti. Sırf sarılanlar farklı cinsiyetten olduğu için rahatsız olmak aşırı muhafazakarlığın en net göstergesidir. Sarılmaya böyle tepki gösteren, neyse...

Rahatsız oluyorsan git kendi zihniyetine sahip olanların ülkesinde yaşa. Adını biliyosun zaten. Videoda ikinci dakikaya kadar modern düşünen bir insan gözükmüyor. Neyse ki son saniyelerde birkaç kişi doğru olanı söylemiş.

Sarılmak tansiyonu düşürür, belki onu deniyorlar. :D Ama videodakilerin aklına hemen şehvetli sarılmalar geliyor. Bu da onların sapık bir kafa yapısına sahip olduğunu belli ediyor.

Bayağı bir rezillik hem de.

Ekleme: Sarılın demeyi unutmuşum. Sıkı sıkıya sarılın bunlara inat.

teletabies.jpg
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı