- Katılım
- 21 Temmuz 2018
- Mesajlar
- 1.760
- Çözümler
- 2
Ben ne sordum siz ne söylediniz arkadaş. Oradan PC almadıysanız, neden konuya mesaj yazıyorsunuz? Oradan PC alan birisi lazım.
Sen de düzgün açıkla o zaman.Ben ne sordum siz ne söylediniz arkadaş. Oradan PC almadıysanız, neden konuya mesaj yazıyorsunuz? Oradan PC alan birisi lazım.
sende düzgün açıkla o zaman
Dostum yaşın kaç?
Size yardımcı olanı böyle terslerseniz o kişide size yardım edemez. Bilerek mi yapıyorsunuz?Yazıyı moderatör düzenlemiş dikkatli bakarsan.
Konu ile ne alakası var ?
Size yardımcı olanı böyle terslerseniz o kişide size yardım edemez. Bilerek mi yapıyorsunuz?
Size indirim demişler, "ne alaka" diyerek adamı terslemişsin. Farklı bir yerden alın demişler terslemişsin. O kişide kendisiyle konuşabilecek yaşta olduğunu anlamak için soruyor olabilir.
16 yaşında kredi çekemez, veya taksit yaptıramazsınız. Böyle şeyler yapabilmek için daha 2 yılınız var.Farklı bir yerden alacak olsam vatanbilgisayar diye konu açmam değilmi?
Taksitle alacağım arkadaş indirimi bekle demiş bende " ne alaka" dedim yanlış birşey göremiyorum.
Ayrıca 16 yaşındayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.