Üniversite için banka kartı önerisi

asga282

Kilopat
Katılım
3 Eylül 2017
Mesajlar
117
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar malum üniversite zamanı geldi. Ben de şehir dışına gideceğim ve para lazım olacak. Bu durumda ailemin bana para göndermesi gerekecek. Bunun için sizlerden bir öğrenci için en avantajlı (ATM'si bol olan, ufak tefek işlemlerden ücret almayan, internetten kitap sipariş edebileceğim gibi) banka kartı önerisi istiyorum. Tam belli olmasa devlet yurdunda kalacağım. Burs yada öğrenci kredisi alacağım ve bunlar genellikle Ziraat Bankası'ndan alınıyor ve ödemesi yapılıyor (ayrıca ATM'si fazlaca var ve okulun yanında da bulunuyor). Bu yüzden ziraat bankası bir adım önde gözüküyor. Genç kart gibi bir özelliği de var. Sizin önerilerinizi de bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin de dediğin gibi, Ziraat hesabı açılacak.

ATM'si bol olan diyorsan, Ziraat senin için uygundur. Tüm devlet bankaları yani Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank ATM'lerinden ücretsiz işlem yapabiliyorsun. Bu da inanılmaz bir ATM ağı demek.

Bir tane de Enpara hesabı açtır kendine, havale, EFT gibi işlerini de oradan yaparsın. Ziraat öğrenciden ücret alıyor mu, hiç bilmiyorum.
 
Geri ödemeli burs yada kredi başvurus yapacaksan zaten Ziraat Bankası kartın olacak.
Kendimden örnek vereyim ailemin maaşı Halk Bank’a yatıyor ve benim okuduğum okulun öğrenci kim kartının ayrıca banka hesap kısmı da var ve o da Halk Bank. Maaş aldıkları bankayla olan anlaşmaları gereği havale işlemlerinde herhangi bir ücret alınmıyor.
Ziraat’in zaten olacakken diğer hesabı ailenin elinde var olan hesaplarla aynı bankadan açtırmak az da olsa karlı olabilir. :)
 
KYK'dan kredi benzeri aldığımızda onlar kendileri ayrı kart veriyorlar mı. Yoksa benim şimdi açtıracağım kart olur mu? Ziraat bankası için konuşuyorum.
 
KYK'dan kredi benzeri aldığımızda onlar kendileri ayrı kart veriyorlar mı. Yoksa benim şimdi açtıracağım kart olur mu? Ziraat bankası için konuşuyorum.
Sana çok şekil bir kart verecekler anaokuluna gidiyormuş gibi onunla istediğin her şeyi yapabiliyorsun fakat Origin oyun alımına izin vermiyor nedense
 

Yeni konular

Geri
Yukarı