Gameekstra Güvenilir mi?

FremySp

Decapat
Katılım
1 Temmuz 2018
Mesajlar
13
GameEkstra güvenilir mi arkadaşlar? İnternetten almayı planlıyorum mağazası uzak kalıyor maalesef güncel bir konu bulamadığım için yeni konu açtım. Cevaplarsanız sevinirim.
 
Güvenilir ve İstanbul'da iki tane şubesi bulunuyor. Dilersen ürünleri denemeye de gidebilirsin.

Ancak; iş garanti sürecine gelince biraz canımı sıktılar zamanında, belki de bana öyle denk gelmiştir diyelim. Klavyenin plastik olan bir tuşu kırıldığı için 50 TL tamir ücreti istediler, tabii o zamanlar bilmiyoruz bu garanti işlerini, o yüzden cahil gibi verdik. Şimdi aynısını deseler muhtemelen ağır bir tartışma yaşarız çünkü firmalar bu gibi tuşları bedavaya gönderiyor. Herhangi bir firmanın destek birimine ''tuş gönderebilir misiniz?'' tarzında üretimi 5 kuruş etmeyen plastik bir parça istediğinizi belirterek buna ücretsiz sahip olabiliyorsunuz ancak Türkiye'de 50 TL alıp aklınca milleti kazıklıyorlar. Ne diyelim içleri rahat ediyorsa ne mutlu.

O deneyimimden sonra hep Adeks'i tercih eder oldum. Gameekstra'ya nazaran ürüne zarar gelmemesi için kargo kısmına da kafa yoruyorlar aynı zamanda. Ayrıca destek birimini de deneyimledim. Razer Seiren aldım ve bir gün sonra bilgisayar, aygıtı algılamamaya başladı. İthalatçı firma ile garanti sürecini başlatmadan direkt olarak değişimi uygun gördüler.
 
Son düzenleme:
Müşteri hizmetleri haricinde güzel.
Yapmayın böyle, Mousepadi aldığımda kargo yollandı fakat işlerimden dolayı kargoyu 3 gün boyunca alamadım ve geri yollandı. Ben de müşteri hizmetlerini arayıp tekrar yollamalarını rica ettim ve beni kırmayıp tekrar yolladılar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı