MSI Realtek HD Audio Manager Yok Oldu

Katılım
17 Şubat 2015
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI A320 Pro anakart kullanıyorum. BIOS güncellemeden önce MSI Realtek HD Audio Manager yazılım mevcuttu. BIOS güncellemesinden sonra bu yazılım yok oldu. Oyuncu kulaklığını PC'ye taktığım zaman bu yazılım otomatik ekrana geliyordu ama artık yok. Yardımcı olur musunuz?

MSI1.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ben herhangi bir şey silmedim kabloyu takınca ekrana geliyordu kulaklık girişi diyerek tamam a basıp kulaklığa ses veriyordum mikrofon ses ayarları yapıyordum. ama artık ekrana gelmiyor kulaklığı taktığım zaman direk çalışıyor.
 
Herhangibi bir sorun teşkil etmiyor ise sıkıntı yapmanıza gerek yok. MSI BIOS ayarları ile kapatmış olabilir.
 
Aynısı bende de oldu eski MSI anakart kullanıyorum. Bir fark etmiyor açıkçası sadece sen kulaklığını falan takınca sana soruyordu ön hopörler mi yoksa jak girişi falan diye.
 
Sorun teşkil ediyor ordan mikrofon ayarı yapıyordum. şuanda herhangi bir ayar yapamıyorum gürültü tutma vs. ayarlayamıyorum.bundan önce ASUS anakartımda hiçbir sıkıntı yaşamıyordum .
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı