Gamepower Luna VS Rampage SN-RW 1

RW-1 oyun için alınacak ise tavsiye etmem. Şahsen kullandım ürünü 1.5 sene boyunca. Sadece SubBass ve titreşim özelliği sayesinde Trap müzikler çok iyi dinleniyor. Onun dışında oyun performansı çöp diyebilirim.
Oyun için kullanacağım tavsiyeri bekliyorum
 
Son düzenleme:
Teşekkürler bütçeme göre artics 3 veya 5 alacağım. Peki HyperX Cloud 1 ve artics 3 veya 5 kıyaslanırsa ne olur ?
Steelseries Arcthis 3 ile 5 in farkları:
  • Arctis 3, 3.5mm jak girişli; Arctis 5, USB girişli (yani Arctis 3 analog, Arctis 5 dijital ses iletiyor ve yazılım desteği sağlıyor)
  • Arctis 3, Steelseries'in kendi geliştirdiği bir Surround 7.1 desteği sağlıyor, Arctis 5, DTSX'in geliştirdiği daha çevresel 3D bir Surrund 7.1 desteği sağlıyor.
  • Arcits 5'de GameMix özelliği var (Gerektiğinde oyunun sesini azaltıp konuşma seslerini yükselmeyi gerektiğinde ise oyunun sesini arttırıp konuşma seslerini azaltma) fakat Arctis 3'de böyle bir özellik yok.
  • Arctis 5'de RGB Led aydınlatma var, Arctis 3'de böyle bir şey yok.
Hyperx Cloud 1 hakkında maalesef pek bir bilgim yok.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı