Ayberk6709
Hectopat
- Katılım
- 9 Nisan 2018
- Mesajlar
- 500
- Çözümler
- 1
Thermaltake lite power ne kadar kullanıldı ?Merhaba, şuanlık DDR4 belleğim bulunmamaktadır.
Thermaltake lite power ne kadar kullanıldı ?Merhaba, şuanlık DDR4 belleğim bulunmamaktadır.
Ürünler elime ikinci el olarak geçtiği için tam olarak kullanım süresi belli değildir.Thermaltake lite power ne kadar kullanıldı ?
MSI Z87-G45 Anakart ve HAF 912 + 750W ile satıyorum hocam. HDD ve SSD'yi çıkarttım.Ederinde satıyor olabilir. Diğer kullandığı parçaların modellerine göre uygunluğu belirlenir. Eğer ki Z97 li anakart, kule soğutucu, 120-240GB SSD, 1TB HDD, minimum 600w ve üstü güç kaynağı kullanıyorsa o zaman piyasa altı satıyor diyebiliriz. Lakin H81 anakart, stok soğutucu, sadece 1TB HDD, 500-600W güç kaynağı ile piyasa dengi bir fiyatlandırması çıkar.
Benzer sistemi bende satıyorum ama bu aralar piyasa durgun. i5 4690k, Asus H97-Plus, Corsair Vengeance Pro 8GB 1600MHz ve Kingston Hyperx 4GB 1600MHz (Toplamda 12GB), Sandisk SSD Plus 120GB SSD, Asus DirectCU II GTX780, Xilence 750W 80+ Bronze modüler, Coolermaster K350 pencereli midtower kasa. Bu haliyle 2500TL'den satıyorum ama yüzüne bakan yokMSI Z87-G45 Anakart ve HAF 912 + 750W ile satıyorum hocam. HDD ve SSD'yi çıkarttım.
Merhaba, evet hala satılık.E5200 Hala satılık mı?
Sağolun, kasamda E2200 var ve yükseltmek istiyordum hem uygun fiyatlı. 1 hafta para biriktirip alırım.Merhaba, evet hala satılık.
Tabiki nasıl isterseniz.Sağolun, kasamda E2200 var ve yükseltmek istiyordum hem uygun fiyatlı. 1 hafta para biriktirip alırım.
İstanbul Gaziosmanpaşa'dayım. Aparatları tam gözüküyor. Yine bugün kontrollerini sağlarım. Bu arada içerisinden AM4 kiti çıkmıyor ileride bu sokette kullanılmak istenirse ayrı bir aparat temin edilmesi gerekecek.Neredesiniz ? Coolermaster Hyper T4 aparatları tam ise alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.