1500-2000 Bütçeli Sistem Toplama

Önerdiğiniz anakart 2 RAM slotlu, o RAM yerine
G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog
bunu koymak geleceğe yönelik açısından daha mantıklı olacaktır, diye düşünüyorum.
2 slotlu bellek olması için onu önerdim. Biliyorsunuz ki APU bilgisayarlarda 2 slotlu bellek kullanmak fazla fps artışı sağlar. Ama anakartta 2 slot olduğunu varsayarsak tek slotlu 3000MHz bellek, 2 slotlu 2133MHz bellekten daha mantıklı olabilir. Katılıyorum.
 
@humasettinozlecik
200GE yerine Ryzen 3 2200G ve 4x2 2666 MHz RAM daha iyi olur 300 TL daha vererek. Athlon 200GE yerine Ryzen 3 2200G alabiliyorsan al fakat Athlon 200GE şey gibi ne diyeyim bilmiyorum 720p kartı gibi.
@Piscosour
Düşük bütçe+APU=Ucuz PSUlu kasalar
Hani benim demek istediğim şu. Benim sistemim Q9500+HD4870 olarak kurulu. Ben anakart+işlemci+RAM alıp kullandım diyelim suan ki sistemden ne kadar iyi, ne kadar kötü olur?
 
O marka dandik evet. Ama bir "Veverest" değil. Bu tür güç kaynaklarına idarelik olarak isim koyuyorum. Sonsuza kadar kullanılacak değil.
O da senin dediğin ''veverest'' gibi bir marka. Yeni bir bilgisayar alan kişi sonradan güç kaynağını değiştirmesi gerekeceğini bile bile o güç kaynağını almak istemez.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı