Cyberpunk 2077 Türkçe dil Desteği İle Gelecek - Bilkom Açıklaması

Serkan Doğan

Kilopat
Katılım
9 Ocak 2015
Mesajlar
847
Makaleler
66
Yer
İstanbul
İyi günler arkadaşlar. Witcher 3'ü ülkemize getiren Bilkom, Cyberpunk 2077'yi de getirecek. Bugün Twitter'dan oyunun Türkçe dil Desteği geleceğini açıkladı. Twitter'dan sorulan soruya cevap olarak
"Merhaba oyun Türkçe dil seçeneği ile satışa sunulacaktır."


türkçe.jpg


Cevabını verdiler. Bundan 4 gün önce oyunun Türkçe Desteklemeyeceğini söylemişlerdi fakat bugün Türkçe destekleyeceklerini söylediler. Ne düşünüyorsunuz ?

türkçe 1.jpg


türkçe 2.jpg
 
Hiçbir oyuna uçuk kaçık 150 TL 209 TL gibi fiyatlar vermeyeceğim ama bir tek bu oyun aklımda çıkarsa ön sipariş ile alırım diyordum. Umarız yine Witcher gibi bizim ülkemize göre bi fiyat belirlerler. Yaşa CD Project Red.
 
Keşke bana hitap eden bir oyun yapabilselerdi.
Farklı türde yapmaları aslında güzel bişey. Mesela zombi oyunları hiç sevmem ama atmosferi o kadar güzel oyunlar yapıyorlar ki ben bile oynuyorum. Ön yargılı olmamak gerek hocam. Mesela Activison'un ikinci dünya savaşı ve modern savaş arasında geçiş yapması gibi bir şey. Hep orta çağ oyunu da sıkabilir insanları.
 
Görünen o ki kıvırmışlar, oyun Türkçe çıkacaktır demek oyun Türkçe çıkacaktır demektir. Bazı kurumların sosyal medya hesaplarını amatörler yönetiyor galiba.
Sosyal medyada çok fazla amatör olduğu bir gerçek bazen çok büyük şirketlerde bile böyle durumlar oluyor.
Umarım Türkçe olarak çıkar ama çıkmasa bile Witcher'da olduğu gibi sonradan mutlaka Türkçe desteği eklenecektir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı