Sıkılmıyor muyuz?

okosto

Hectopat
Katılım
22 Mayıs 2016
Mesajlar
677
Yer
Edirne Merkez
Sıkılmıyor muyuz? Her gün bilgisayara oturmaktan, her gün aynı oyunu oynamaktan, her gün aynı kişilerle aynı muhabbetten, her gün aynı yollarda gezmekten, her gün aynı şeyleri yemekten/içmekten. Sıkılmıyor musunuz? Şahsen ben sıkılıyorum. Bildiğim şeyleri yapmaktan sıkılıyorum. Daha önceden yapmış olduğum şeyleri tekrar yapmaktan sıkılıyorum.
 
Genel olarak aynı şeyleri yapıyoruz ama o arada oluşan ufak detaylar önemli olan bence aynı monotonluk olayına katılmıyorum, hayat güzel.
 
Evet, sınavlar yaklaştı.
sad plain.png
 
Bitmiyor sıkılmalar bunalmalar. Ne güzel demiş üstad:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Temel sorun aynı şeyleri yapmaktan sıkılmaksa farklı şeyler yapmak senin elinde. Eve 10 dakika geç gidersin ancak yeni bir yoldan gidersin. Her gün bilgisayara oyun oynamak için oturmak yerine bir gün İngilizce öğrenmek, programlama dili öğrenmek için oturursun.

Sıkılmak elinde olduğu gibi, sıkılmamak da senin elinde. Bunun için milyar dolarlara da ihtiyacın yok ''para yok, para yok'' diyenler için.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı