7500 TL'ye Kara Cuma İndirimlerinde SSD, HDD ve Monitör Önerisi

Katılım
19 Kasım 2016
Mesajlar
1.692
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, haziran gibi bilgisayar toplayacağım ve yakında olacak Black Friday indiriminde alabildiklerimi alayım diyorum. Aklımda SSD, HDD, Monitör ve belki kasa almak var. Bütçem yaklaşık 7500 TL tüm sistem için. Aklımdaki sistem attığım fotoğrafta. Fakat 2019'da yeni işlemci ve ekran kartları çıkacağı için bu parçaları alayım dedim. Siz bu belirttiğim parçalar için ne tavsiye edersiniz veya almamı önerir misiniz? Bu arada bilgisi olan varsa Samsung LC24FG73 ve AOC C24G1 arasında kaldım monitör olarak.
Screenshot_2018-11-08-18-52-46-009_com.android.chrome.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem, paha da yüklü olan donanımları yenisi çıkacak diyerek ertelemeyin. Bütçeniz, hele de indirimle birlikte hiç fena sayılmaz. Diğer donanımları bugünün fiyatları ile ortalama olarak hesapladıktan sonra kalan meblağı, ekran kartı, monitör, işlemci hatta bellek olmak üzere indirim durumuna göre alabileceğinizin en iyisini alın.
400 TL lik bir SSD yi 300 TL ye almak bütçenizi rahatlatmaz ama 2500 TL lik bir ekran kartını 2000 TL ye almak rahatlatır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı