LOL Donma Sorunu

Sistemim yaklaşık 4 yıllık

i5 3330 işlemci
asus p8 h61- m anakart
4Gn ddr3 ram
Zotac gt 630 2gb 128 bit
1 terabayt hdd
 
sağlam bir win7 ultimate 64 bit sürücüleri güncelle update yapma ekran kartı sürücüsüde yükle win defender win update win search kapatırsın tamamdır dahada kasmaz bide oyunu hextech repair tools ve oyunun içinden onarmayı dene
bi bakarsın hdd de sıkıntı olabilir belki ama sanmam
 
LoL donuyor ama başka bir program açıksa, arkada Alt Tab yapınca görüyorum. Fakat o programa geçmiyor ve LoL kapatılmıyor.
 
Reis youtube var lol fps sorunu yaz onlar çözümü gösteriyor mesela msconfig arka şeyleri kapatma benden sana önericeğim şeyler windows defender windows update windows search bunları çalıştırı aç services.msc yaz gir oradan sağ tık özellikler devre dışı olanı seç msconfigtende işine yaramayanları kapat diskine sağ tık özellikler diski temizle yap cmd yi yönetici çalıştırıp sfc/scannow bunu yaz tarasın SÜRÜCÜ HATALARININ ONARILMASI İÇİN YENİDEN BAŞLATIN bu sitede yapılacaklar yazıyor mesela bunlarıda yap ekran kartı ayarları performansa çek full ve güncel olsun driverların ve yeni bir oturum aç hextech repair tools indir yapsın ve lole girince onar tuşuylada onar tamamdır oyun ayarlarını düşük orta yüksek dene hangisi kasmassa onda yap ama kesin karakter ana hatlar anti alising dikey sekronizasyon falan bunları devre dışı bırak bunları yap ve bi kaç advancare system care ccleaner winthruster gibi programlarla pc hızlandırır ve kesin olarak o sisteminle 60 fps üstü alırsın hadi kolay gelsin en fazla 1 saat sürer bunlar üşenme yap istiyorsan 60 fps iyi geceler.
 
Arkadaşlar bu donma sadece oyun oynarken oluyodu bu sabah normal kullanırken de oldu biraz araştırdım ve sorunun sabit diskten kaynaklanabileceği sonucuna vardım fakat HDD Health programında Sağlığı %98 çıktı sonrasındada HD Tune adlı programdan baktım oradada birşey çıkmadı . Sorun işlemcinin ısınmasıysa eğer geçen hafta bilgisayarın bütün parçalarını çıkarttım ve tek tek kompresörle hava tuttum ardından termal macun sürüp topladım . Yardımcı olur musunuz ?
 

Geri
Yukarı