Arctis 3 vs Arctis 5

Samhain

Hectopat
Katılım
19 Kasım 2018
Mesajlar
205
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B350M PC Mate, MSI 1060 6GB 6G OC V1, Ryzen 5 1600, G.Skill xflare 2400mhz 2x8GB Ram, 120GB Transcend SSD,240GB SSD Kingston, 240GB Sandisk, 1TB WD HDD, Zalman Z3 Plus 600+,Viewsonic xg2401 144hz 24"
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgi İşlem / Sistem Destek Uzmanı
Herkese selamlar,

Elimde şu an Siberia 200 kulaklık mevcut fakat arızalandı. Büyük ihtimal farklı bir kulaklığa geçiş yapacağım.

Artics 3 ve Artics 5 in incelemelerini inceledim fakat aşırı kararsız kaldım. Aralarında 150 TL gibi bir fark var. Bu fark gerçekten değer mi? Bunlar dışında Siberia 200'e yakın veya bir iki tık üstünde bir kulaklık önerebilir misiniz ? Yardımlarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim.
 
Diğer bir konuya da yazmıştım.Buraya da yapıştırayım.

Bugün arctis 3 aldım ve oyun performansından , 7.1 desteğinden memnun kaldım. Pubg , Fortnite gibi oyunlarda denedim. %90 doğrulukla ses kasabildim. Müzik konusunda da tatmin etti. Müzik için tasarlanmamış bir kulaklık olmasına rağmen iş görür nitelikte. Rahat ve kafaya tam oturuyor. Uzun kullanımda da sıkıntı yaşamadım. Bu kadar iyi özelliğinin yanında kötü olandan da bahsetmek gerek oda şudur: arctis serisindeki kulaklıklar beraberinde bağlantı aparatlarıyla geliyor doğal olarak. Bu aparatlar bozulduğu taktirde yenisini temin edebilmeniz imkansıza yakın.Bilginize.
 
Yorumları okuduğumda artics 3 şu anki piyasaya göre kullanıcıyı tatmin edecek bir kulaklık gibi geliyor( @Jira tabi sizin incelemenizi de gözden geçirdim). Bütçeyi arttırdığımda karşıma Cloud2 çıkıyor. Çoğu kişi bu kulaklığı önerse de bir kısım eski, yazılım desteği yok ve bu fiyat bandında daha iyi işler çıkaran kulaklıklar olduğunu söylüyor.

Kulaklık alırken yazılım desteği aramalı mıyız? Şu an black friday indirimi ile 550TL ye Cloud2 buldum belki daha da düşer. Bu fiyata değer mi yoksa bunu katlayacak kulaklıklar mevcut mu?
 
Cloud 2 550 TL'ye alabileceğiniz en iyi kulaklık şu sıralar, GSP 300'ün fiyatı bariz bir şekilde uçtu ve Cloud Alpha hiçbir yerde stokta yok. Black Friday zamanı GSP 300 veya Cloud Alpha'yı o fiyatlarda yakalayabilirseniz bu ikisinden biri daha iyi bir seçenek olur.

Yazılım desteği aramanıza gerek yok, 3.5mm bir kulaklık tercih etmeniz ileride istediğiniz ses kartını alırken de sıkıntı yaşamamanızı sağlar.
 
Yorumları okuduğumda artics 3 şu anki piyasaya göre kullanıcıyı tatmin edecek bir kulaklık gibi geliyor( @Jira tabi sizin incelemenizi de gözden geçirdim). Bütçeyi arttırdığımda karşıma Cloud2 çıkıyor. Çoğu kişi bu kulaklığı önerse de bir kısım eski, yazılım desteği yok ve bu fiyat bandında daha iyi işler çıkaran kulaklıklar olduğunu söylüyor.

Kulaklık alırken yazılım desteği aramalı mıyız? Şu an black friday indirimi ile 550TL ye Cloud2 buldum belki daha da düşer. Bu fiyata değer mi yoksa bunu katlayacak kulaklıklar mevcut mu?
Söylenenler doğru. Ben de aynı şekilde söylüyorum. Yazılım desteği önemli. Sürücü güncelliği de Önemli.

Arctis 3 veya bulanilirsen indirimde GSP 300 al.
 
@Jira maruz görün fazla soru soruyorum lakin açılan konularda dolaşırken araştırdığım kulaklıkları kullandığınızı gördüm. Marka sayısı arttıkça karar vermem daha zor olacak sanırım. Bazı konularda arctis 3 ün üzerine koyup 5 almaları yönünde yorumlarda bulunmuşsunuz. Arctis 5'e kafam yatmaya başladı fakat değmez dediniz. Tabiki gidip denemek en etkili yol olacak ama deneyimlerinize güvendiğim için size sormadan edemeyeceğim, Arctis 5'i gerçekten almalı mıyım? Cloud2'yi artık eledim eski bir ürün olduğu için.

GSP300 biraz daha pahalı gibi geldi ve tasarımı pek hoşuma gitmedi açıkçası.
 
Eski konulara bakılırken yapılan en büyük hata, konunu tarihine bakılmaması. O zamanlar Arctis 5 daha uygundu ve Arctis 3'ün az üstüne konularak alınabiliyordu. Bu sebeple değme ihtimali vardı ancak şu an o ihtimal 0. Hiçbir şekilde Arctis 5 600 TL'lik fiyatları hak edecek bir kulaklık değil.

Dediğim gibi Arctis 3'ü 300 TL civarına bulursan al, değer. Bunun dışında ben 600 TL üstü Arctis 5 almanı önermem.

GSP 300'ü öneriyorum, aklında kalsın. Belli olmaz güzel indirime girerse bütçene uyar belki. Tasarımına da denemeden karar verme. Arctis serisinin kulak pad'leri mesela çok küçük gelmişti bana almadan önce. Canlı bir şekilde takınca güzel oturmuştu kafama.
 
Evet dostlar an itibari ile Black Friday indirimlerinde arctis 3 50TL indi ine ine. Cloud2 470TL şeytan diyor cloud2 al beklediğim kadar büyük bir indirim olmadı. İlerleyen saatlerde belki biraz daha düşer.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı