900 TL'ye i5 760 ve R7 250 Sistem Alınır mı?

Güzel şeyler çıkarılabilir sistemden bana kalırsa. Xeon X3470, kaliteli bir hava soğutucu, SSD, ikinci el GTX 1050 sistem harika olur bence. 800 TL'ye indirmeye çalışın bence ne kadar indirirseniz o kadar iyi olur. Bu fiyatıyla alınır mı alınır. Bu sistemi görünce N11'den İ5 760, R7 240 sisteme 1400 TL veren arkadaşım geldi aklıma.
 
Güzel şeyler çıkarılabilir sistemden bana kalırsa. Xeon X3470, kaliteli bir hava soğutucu, SSD, ikinci el GTX 1050 sistem harika olur bence. 800 TL'ye indirmeye çalışın bence ne kadar indirirseniz o kadar iyi olur. Bu fiyatıyla alınır mı alınır.
Pazarlık yapmıyor ayrıca yükseltmeye gerek yok. Bence işimi görür. GTA V, CSGO, PUBG Mobil falan oynayacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başka seçeneğim yok fiyatlar malum.
Hocam uprage e kapalı bir sistemi toplamış olacaksınız. Bu sistemi kullandıktan sonra geri satmak istediğinizde varsayalım 1 yıl kullandınız 600-650 liraya anca gideri olur. Ama en azından 2000 liraya topladığınız AMD APU sistem ile önü açık olduğu için rahatlıkla tatmin edici uprageler yapılabilir. Aklı olan şu devirde AMD APU sistem toplar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 900 TL'lik güncel olmayan bir sisteme göre çok fazla şey bekliyorsunuz. Bu fiyata bundan iyisini bulamayacağını düşünüyorum. Bütçesi bu kadar ise bunu alabiliyor ancak. Ha belki kendi toplarsa Xeon E5450, 750 Ti bir sistem toplar ama o da 1100 TL gibi bir fiyata gelir düşüncesindeyim. Bu sistemin içinde ki anakart şu an olduğumuz piyasa da değerli en az 250 TL edecek bir anakart. İşlemcisi 150 TL desek, ekran kartı 200 TL, PSU-kasa 100 TL, RAM 200 TL, HDD 150 TL.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı