Ağ kayıt cihazı (NVR) için güvenlik kamera önerisi



İP sistemden vazgeçtiniz galiba en baştaki madde yazan bnc yi almanıza gerek yok zira 2. madde de hem güç hemde bnc kablo sistemi hazır halde bulunmakta bu sistem AHD denilen yeni bir sistem İP sisteme yakın görüntü kalitesi elde edersiniz yalnız kayıt cihazını neutron marka yada spy marka almanızı tavsiye ederim daha kaliteliler (Spy XVR SP-XVR2804-N 4 Kanal XVR Kayıt Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe) ya da (Neutron Tra-6104-4Hd 960P 1Hdd Ahd Kayıt Cihazı Fiyatı) bu 2 modeli önerebilirim.
 
Bu sistem de ağa bağlanabiliyor ve uzaktan izlenebiliyor değil mi? Eğer böyle ise maliyet epey azalıyor. Görüntü kalitesi de fena eğilmiş madem oh mis. :D
 
Evet, ağa bağlanabiliyor.
Aynı ağa bağlı telefon ve bilgisayardan canlı izlemek istediğimde bunu nasıl yapacağım? Ayrıca dışarıdayken nasıl yapacağım?

@LynKox Bundan sadece 1 tane lazım. Diğer 5 tanesi dışarısı için. Bunlardan
hangisini almalıyım?
 
Son düzenleme:
Cenova Cn-2019ahd 2 Mp Dome Gece Görüşlü Ahd Kamera - n11.com bu modeli öneririm. dışardan izleme yapabilmek için bağlı olduğun İSP ile görüşüp sabit İP alman gerekiyor. Pc ve telefona CMS programını indirip uzaktan izleme olanağınız ancak böyle olabilir.
Fakat aynı ağ üzerinden izleyebilirim değil mi? O zaman bu sabit IP gerektirmez mevzusu ne oluyor?
Evden dükkana dış mekan ap ile ağı genişletiyorum. Dükkandan evdeki interneti kullanabileceğim. Eğer aynı ağdan izlenebiliyor ise evden doğru izlerim.
Onun yerine bunu alsam? Cenova Cn-2038 Ahd 2 Mp Kamera - n11.com
 
Son düzenleme:
İkisi farklı sistem ahd sistem ip den farklıdır ip de bulut hizmeti kullanır görüntü bulut hizmeti üzerinden gönderilir ahd ise görüntü direk cihaz üzerinden gönderir ortak ağda sabit ip ye gerek kalmaz ancak uzaktan izleme için örn: evden iş yerini izlemek için ya da mobil veri üzerinden uzaktan izleme için sabit ip şarttır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı