Geçmişten Günümüze Gelişen Şeyler

Eskiden şimdiye kadar değişen çok şey var da, Türklerin gerikafalılığı ve beyni bi değişemedi/gelişemedi be :/ Demek istediğim şey sadece bir konu üzerine değil, neredeyse her şey de. Örnek vermek gerekirse, ressam olmak isteyen birisine : Bu ülkede onu olamazsın geleceği pek yok. Uzay hakkındaki her şeyde : Bu ülkede uzaya gereken değer verilmiyor. Bu say say bitmez biliyor musunuz bu sadece 2 örnek :D Teknolojide de aynısı var...

İlla gelişen veya değişen bişeyimiz hakkında örnek vermek gerekirse :) Eskiden yardımsever bir milletmişiz. Şimdi ise yardımsever olduğumuzu sanıyoruz. Bunun dışında da, eski - yeni karşılaştırması yapmayacağım ama acil değişmesi gereken bir şey var bütün dünya da. Kağıda, belgeye tapmayın :D Her şey belgeler kağıtlar değil. Ama bunu kime anlatıcaksın işte bu dediğimi nerede söylersen söyle direk dışlarlar :D Gördüğümüz şeyler bunlar, bir yere gidiyorsun hemen sana : ''Hangi üniversiteyi okudun, ne mezunusun?'' Sanırsın iş sırasında Biyoloji bilgileri gerekicek :ROFL:

İnsanların karakterine ve başka şeylerine bakmadan yargılıyoruz kısacası. Bu hiç bir zaman değişmedi işte :)
 
Otoban. İlle de otoban. Bana ne otoban:)
Yol yaptı yol :D
20181213_114616.jpeg
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı