TurkNet için VDSL Modem Önerisi

sakın ucuz diye asus dsl-n16 alma 20-30-50tl daha koy başka bi modem al. kabloluda ping 15-20 kablosuzda 100-150 sadece oyunlar için değil mobil kullanımdada kablosuzda çok problem yaşıyoruz.

Öncelikle düzgün yazmayı öğrenmenizi tavsiye ederim. Sonrasında tahminimce bahsi geçen modem benim şu an bile kullandığım DSL N14U modelinden daha iyidir. Bu modemle söylediğin pingi bir kere bile görmedim, aldığımdan beri açık bir kere bile kapanmadı bir sorunu olmadı. Ben aldıktan sonra Technopat video çekip makale yayınladı ki onun tarihi de ocak 2015. Kısacası sendeki kötü diye, belki de servis sağlayıcın kötü diye ürünlere laf atmamanı öneriyorum. Şimdi baktığımda N16 vdsl destekliyor yani her türlü daha iyi bir ürün.
 
Asus DSL-N16 öneririm Turknet'e geçerken almıştım, arayüzü olsun kurulumu olsun çok güzel bir modem. Yorumlarında Wi-Fi kalitesi çok kötü deniliyor fakat 85M² evde bir odadan diğer odaya tam çekiyor, bahçeye çıkınca yarıya düşüyor. Gayet memnunum açıkçası, tavsiye ederim.
 
kurulumda sana firma soracak. orada ttnet ve diğer seçeneği vardı ben diğer seçiyordum 1 hafta bunun yüzünden internetim olmadı. daha sonra ttneti seçince düzeldi. sen de önce diğeri seçersin baktın olmadı modemi resetler ttneti seçersin. hatta belki diğer kalkmış diğer firmaların ismi bile gelmiş olabilir 1 yıl geçti aradan.
 
Merhaba modemi aldınız mı memnun musunuz ? Wifi çekim kalitesi nasıl kopmalar dalgalanmalar yaşıyor musunuz ?
Yok yaşamıyorum. TurkNet'in evime verdiği hız 32 Mbit, saniyede 4 MB indirme yapabiliyorum. Aynı anda hem 2.4, hem de 5 GHz bandı açık. Memnunum ama 400₺. Parası fazla gelirse alt modeline bakabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı