iPhone 6 Batarya Şişmesi

nuran kırca

Decapat
Katılım
24 Aralık 2018
Mesajlar
2
Öncelikle merhaba. iPhone 6 kullanıyorum. Yaklaşık 4 yıl oldu. Yurt dışından satın aldım. Garantisi bitmiş durumda. Pil işlevi yüzdesi %67. Kötü durumda. Ağustos ayında ekranım kırık olması nedeniyle değiştirdim. Sanırım 2. ekran değişikliği oldu. Şu an bataryam şiştiğinden kaynaklı mı bilemiyorum ama açılma var gözle görülür bir şekilde. Ne yapacağıma dair gerçekten bir fikrim yok. Şu an yeni telefon alacak durumum da yok, bunu nasıl çözebilirim? Ekran ne kadar daha dayanabilir?

IMG_8328.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun öncelikle, pil şişmesi ekrana zarar vermedi ise sadece batarya değiştirerek masraf en aza indirilebilir, kargo ile de gönderebilir ya da İstanbul'da oturuyor iseniz yerlere İstanbul'da 5SE telefonumun bataryasını burada değiştirmiştim, aramanızda fayda var.

GSM İletişim™ | Türkiye'nin Akıllı Telefon Teknik Servisi
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya tam açılan kısımda, yani muhtemelen evet, sorun bataryada. Bu şekilde kullanmanız tehlikeli olabilir, telefona da zarar verebilir. Yapabilirseniz kendiniz değiştirin, yapamazsanız işini bilen birine yaptırın. Aldığınız bataryanın kalitesine dikkat edin, karşılayabilecekseniz teknik serviste yaptırmak en iyisidir.
 
Apple bu yılın sonuna kadar iPhone 6 bataryasını garantisi olmayan cihazlar için 199 TL karşılığında değiştiriyor. Bu fiyat size uygun gelmediyse hizmetleri çok iyi olan GSM İletişim adlı teknik servis var. İşlerini izlediklerime göre mükemmel yapıyorlar ve orada batarya değişim ücreti 100 TL ayrıca 6 ay değişen parça garantisi var.
 
GSM iletişimdeki ürünlerin orijinal olmadığını belirteyim. Her ne kadar müşteri ile ilgili bir tutum ve parçaların orijinal olduklarını belirtseler de değildir.

Apple servis noktalarına zaman geçmeden göndererek 199 TL'ye değiştirin. Şu an yaşadığınız durum hem sağlık açısından riskli hem de cihaza zarar vermekte.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı