X3450 ve RX 580 Darboğaz Yapar mı?

  • Konuyu başlatan cunepp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.154

cunepp

Megapat
Katılım
25 Mart 2015
Mesajlar
254
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhabalar... Arkadaşım bilgisayarına yeni bir ekran kartı almak istiyor ama çok fazla darboğaz olur diye düşünüyoruz fakat sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

Sistem:
  1. Xeon X3450
  2. 8 GB RAM
  3. H55 Anakart
  4. 240 GB SSD
Yaz tatiline kadar idare etse yeterli olur diye düşünüyor, yaz tatilinde yeni bir anakart ve yeni bir işlemciye geçiş yapacak. Merak ettiğimiz darboğaz ne seviyelerde olur? PUBG tarzı oyunlarda çok fazla sorun çıkartır mı? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Stok hali mi? Yoksa hız aşırtılmış mı? 4.2 GHz'e çekebilirse RX 570 besler düşüncesindeyim.
3.6 Ghz de soğutucu yeterse daha overclock yapılabilir. Şimdiden ekran kartını alıcak yazın sadece işlemci ve anakart kalıcak. Tek korkumuz sürekli drop yiyip 20 30 fps vermesi 1080p çözünürlükte yüksek ayarlarda olucak sence çok fazla takılma olurmu?
 
1080P high-ultra ayarlarda darboğaz yine bir miktar olabilir RX 580 ile. İnternetten araştırıp 500-600 MHz daha arttırmayı denesin.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı