1050Ti ve i5 8400 Sistem Yükseltme

1070 alınması geleceğe dönüklük açısından iyi olur. Tahmini olarak 2 yıl içinde RX 580 ler FHD ultra ayar kartı olmaktan çıkacak. Eğer bir kere alayım en az 4 sene idare etsin diyorsan GTX 1070 al.
 
5 sene komple csgo oynayacak hali yok. Ayrıca AAA oyunlar için FHD ultra da RX 580 en fazla 2-3 sene gider.bütçen varsa 1070 al geç[/QUO
RX 580 gayet güçlü bir kart şuan ben de kullanıyorum ve ikinci 850 tl ye aldım pupg gibi bir oyunda 100 fps rahat alıyorum uygun ayarlarda CSGO da ortalama 300 fps alıyorum. Gidip GTX 1070 o kadar para vermek gereksiz.
 
Youtube testlerine bakacak olursaniz 1050ti ve ust duzey bir islemci ile rahatlikla 300+fps alabiliyorsunuz. Amacınız csgoda yüksek fps almaksa ekran kartiniz yerine islemcinizi guncellemenizi öneririm.
Bende onlara güvenerek almıştım ancak sağlamadı.
5 sene komple csgo oynayacak hali yok. Ayrıca AAA oyunlar için FHD ultra da RX 580 en fazla 2-3 sene gider.bütçen varsa 1070 al geç
Hocam hani kendimi övmek ya da yeteneğimi öne çıkarmak için söylemiyorum, durumumu anlayın diye; büyük ihtimalle 5 sene komple CS oynayacağım. Bu konuda biraz ileri seviyedeyim. Arkadaşın da dediği gibi RX580'in yeteceğini düşünüyorum. Hem FPS açısından hem de ömür konusunda.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı