Eurasia Garantili PS4 1TB Slim vs İthalatçı Garantili PS4 Pro

Eurasia Garantili PS4 1TB Slim vs İthalatçı Garantili PS4 Pro

  • Eurasia Garantili PS4 1TB Slim

    Oy: 16 45,7%
  • İthalatçı Garantili PS4 Pro

    Oy: 19 54,3%

  • Oy verenlerin toplamı
    35

ProofStriket

Kilopat
Katılım
2 Nisan 2017
Mesajlar
192
Yer
Ankara, MAMAK
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ikisinden birini alacağım gibi görünüyor yani maddi imkanım ona el veriyor. Eurasia Garantili PS4 1TB Slim 2200TL, İthalatçı Garantili PS4 Pro ise 2600TL. Sizce hangisini alıyım? Eşyalarımı dikkatli kullanırım. Şuana kadar hiçbir elektronik eşyam bozulmadı yani dikkatliyimdir. (İkisini de Hepsiburada, ALB Teknolojiden alınacaktır.)


 
Eurasia garantili olan biraz daha mantıklı sebepi cihaz bozuk çıktı varsay sony herhangi bir bayisine götürüp verirsen cihazı istanbula götürüp test ediyolar neresi bozuk bozuksa yeni cihazla birlikte gönderiyolar tek kötü yanı herşey sıfırlanıyor
 
Eğer 4K bir televizyona yada monitöre sahipseniz PS4 Pro almanızı tavsiye ederim zaten bunlar kolay kolay bozulan ürünler değil 2015 yılında aldığım PS4 ümü arkadaşlarla oynamak için sürekli bir yerden bir yere taşırım yüzlerce kez kablolarını tak çıkar yaptım bir kaç defa yere düştü hiçbir şey olmadı sadece kolları biraz fazla aşınıp kirleniyor o da çok sıkıntı değil zaten dikkatli kullanıyorum demişsiniz şimdiden hayırlı olsun.
 
PS4 Slim son modeli ve Sony garantili fakat PS4 Pro son modeli değil 7016B modeli PAL2 değil NTSC-J ve ithalatçı garantili. Ben garanti konusuna fazla takılmamanı düşünüyorum ALB konusunda bir sıkıntın olmaz.
 
Göremezsin bende senle aynı ikilemde kaldığım için ALB'ye mail attım bilgileri ondan öğrendim ama Hepsiburada'dan alıcaksan 3030 TL olan model 7116B ve PAL2 yani Pro alıcaksan onu al
 
Bütçen yoksa düşünmeden Slim al daha bunun oyunları var amaaan 2 3 tane oyun alırım bana yeter diyorsan orda yanılırsın aldıkça alasın gelicek. Slim son model sıkıntı çıkmaz garantiside Sony garantili.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı