Ekran Kartı Kargolama Nasıl Yapılır?

benkimimbilmem

Kilopat
Katılım
7 Nisan 2018
Mesajlar
601
Çözümler
1
İstanbulda yaşıyorum ve ekran kartımı satıyorum. Konyadan bir abi almak istiyor kartı. Tamam dedim anlaştık yarın kargolayacagim. Kutusu falan var fakat antistatik poşeti yok bir sıkıntı olur mu? Nasıl kargolamaliyim kırılmaması için?

366175
366177
 
Kargoyu göndermeden önce ürünün fotograflarını çek ve ürünün fotoğraflarını siteye gönder tarih olarak da not düş. Bu durumda adam kartı kırarsa sana birşey diyemez sen gönderdiğimde kart sağlamdı bu da kanıtı dersin.
 
Ödeme işlemi nasıl olacak? GeT ile gerçekleşiyorsa o dediğinizi yapar. O zaman da korkunuz varsa hiç satmayın.
Bana ilk önce parayı göndermişti. Ben de hemen gidip 10 dakikada kargoya vermiştim.
Havale yapacak ben de kargoya vereceğim. Kargoya vermeden önce de resimlerini falan çekeceğim kartın. Herhangi bir şey olursa kanıt bulunsun elimde.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı