Bitfenix BPAB 750W model PSU nasıldır?

Matrix4

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım öncelikle. Ben yeni hazır sistem aldım, bugün yarın teslim edilecek. Kasanın Power'ı ile ilgili çekincelerim var. Çok araştırdım ancak kesin bir sonuca varamadım. Bitfenix BPAB 750W model PSU ile beraber geliyor kasa. Tabii ki daha iyi bir PSU seçilebilirdi ancak benim asıl sorum şu: Bu PSU güvenilir mi ve kıyaslayacak olsak hangi PSU'lar ile ortalama olarak denk tutulabilir? İç yapısı vs. uygun mudur? Dahası ben bir sorun yaşar mıyım? Bir de BPA 400, 500 ve 600 olan modelleri Tier E'de gözüküyor ancak BPAB modeller Tier listesinde yok. Bu konuda da bilen, anlayan arkadaşlar detaylı bilgi vererek yardımcı olursa kafamdaki soru işaretlerini giderebilirim sanırım. Çok teşekkür ederim şimdiden.

Sistem Özellikleri;
Ryzen 5 9600x
Rtx 5070

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlarım öncelikle. Ben yeni hazır sistem aldım, bugün yarın teslim edilecek. Kasanın Power'ı ile ilgili çekincelerim var. Çok araştırdım ancak kesin bir sonuca varamadım. BitFenix BPAB 750W model PSU ile beraber geliyor kasa. Tabii ki daha iyi bir PSU seçilebilirdi ancak benim asıl sorum şu: Bu PSU güvenilir mi ve kıyaslayacak olsak hangi PSU'lar ile ortalama olarak denk tutulabilir? İç yapısı vs. uygun mudur? Dahası ben bir sorun yaşar mıyım? Bir de BPA 400, 500 ve 600 olan modelleri Tier E'de gözüküyor ancak BPAB modeller Tier listesinde yok. Bu konuda da bilen, anlayan arkadaşlar detaylı bilgi vererek yardımcı olursa kafamdaki soru işaretlerini giderebilirim sanırım. Çok teşekkür ederim şimdiden.

Sistem Özellikleri;
Ryzen 5 9600X
RTX 5070

Sadece iç kısmının uzaktan çekilmiş fotoğrafları var elde. Onlara göre en fazla C- veya D, D+ alabilir muhtemelen. Kronik bir sorunu yoksa elde varsa, kullanılabilir seviyesindedir.

Sadece iç kısmının uzaktan çekilmiş fotoğrafları var elde. Onlara göre en fazla C- veya D, D+ alabilir muhtemelen. Kronik bir sorunu yoksa elde kullanılabilir seviyesindedir.
Merhaba cevabın için çok teşekkür ederim öncelikle araştırırken senin mesajının geçtiği konularada denk geldim. Bişey eklemek istiyorum bu bahsettiğiniz hangi model için geçerli daha doğrusu kendi sitesindeki bpab modeli ile piyasadaki bpab modeli görselde farklı gözüküyor ve kendi sitesinde olan 12v kanalından 744w verebilirken piyasada gözüken 694w civarı verebiliyor. Benim kasanın içinden çıkan psu ise sanırım 694w verebilen model siz hangi model için konuştunuz birde böyle bir sorun var teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba cevabın için çok teşekkür ederim öncelikle araştırırken senin mesajının geçtiği konularada denk geldim. Bir şey eklemek istiyorum bu bahsettiğiniz hangi model için geçerli daha doğrusu kendi sitesindeki bpab modeli ile piyasadaki bpab modeli görselde farklı gözüküyor ve kendi sitesinde olan 12v kanalından 744W verebilirken piyasada gözüken 694W civarı verebiliyor. Benim kasanın içinden çıkan PSU ise sanırım 684W verebilen model siz hangi model için konuştunuz bir de böyle bir sorun var teşekkür ederim şimdiden.

Bpab 650, 750 ve 850W'lar bağımsız regulasyon kullanıyor. ( tam belli değil lakin 12v kanalından da belli oluyor. Ayrıca aralarından 1 tanesinin kullandığıda fotoğraflardan belli). Normal 600, 700W'lar ise BPA ile benzerler. Grup regulasyonlular muhtemelen. Ondan dolayı o kadar kayıp vardır. Yani onlarla onlar aynı değil.

Bağımsız regulasyon grup ragulasyona göre daha iyi. Muhtemelen DeepCool PF700 gibi bir performansı vardır. Orada 650, 750 ve 850W modelleri için konustum.

Bpab 650, 750 ve 850W'lar bağımsız regulasyon kullanıyor. ( tam belli değil lakin 12v kanalından da belli oluyor. Ayrıca aralarından 1 tanesinin kullandığıda fotoğraflardan belli). Normal 600, 700W'lar ise BPA ile benzerler. Grup regulasyonlular muhtemelen. Ondan dolayı o kadar kayıp vardır. Yani onlarla onlar aynı değil.

Bağımsız regulasyon grup ragulasyona göre daha iyi. Muhtemelen DeepCool PF700 gibi bir performansı vardır.
Yani 12v kanalından 694w verebilen 750w bpab modelide bağımsız regulasyonmu kullanıyor onu tam anlamadım?

Yani 12v kanalından 694w verebilen 750w bpab modelide bağımsız regulasyonmu kullanıyor onu tam anlamadım?
600 ve 700W'lar grup regulasyon yani birnevi ona göre kötü olanlar.

650 750 ve 850W'lar bağımsız regulasyon. Kasada gelende zaten 850W ya da 750W.

Çok teşekkür ederim öğrenmek istediğim asıl buydu.

Bu arada kafama takılan bir üst mesajında 12v kaybının grup regülasyondan kaynaklanabildiğini belirtmiştin. O halde 750w bpab modeli yani kasada gelen modelin grup regülasyon kullanma ihtimali varmı acaba?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim öğrenmek istediğim asıl buydu.

Bu arada kafama takılan bir üst mesajında 12v kaybının grup regülasyondan kaynaklanabildiğini belirtmiştin. O halde 750w bpab modeli yani kasada gelen modelin grup regülasyon kullanma ihtimali varmı acaba?
Bitfenix'in kendi sitesindeki fotoğraflar o seriyi komple kapsıyorsa hayır, yok.

1761728805714.png

Bunu nasıl öğreniriz kesin olarak sistemimi emanet edeceğim ve en azından idare etmesini beklerim PSU'nun

Kesin olarak öğrenilme şansı o modele özel iç fotoğraflar yoksa mümkün değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı