Steam hesabım çalındı ve Steam geri dönüş yapmıyor

Epicfeno

Kilopat
Katılım
16 Aralık 2015
Mesajlar
857
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam hesabım çalındı ve ardından Steam'e bir ticket attım. İlkine cevap verdiler daha fazla bilgi istediler onları da verdim fakat geri dönüş sağlanmadı 5 gün geçti.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorulan soruları doğru cevaplamışsanız elbet geri dönüş sağlayıp hesabı geri vereceklerdir.

E-posta şifresini unuttuğum hesabımda başıma gelmişti, çözmüşlerdi.
 
Ben çalınmış çoğu oyun hesabımı kurtarmayı geçte olsa başarabildim destek ile iletişime geçerek. Siz bekleyin eğer yanıt hakkı doğarsa tekrar aynı ticket/destek bileti üzerinden iletişim kurmaya çalışınız. Yalnız çalınan hesabınız VAC BAN durumuna düşerse geri dönüşü yok diyorlardı VAC açısından. Buna rağmen hesabı kurtarırlar.
 
Nasıl çaldırdın? Sadece merakımdan soruyorum.
Steam Guard açık değil miydi?
Hocam konu dışı ama profilinizdeki gift çok güzel instagram üzerinden aynısını atabilir misiniz rica etsem? (sasafakben35).
Ticketa kanıtlamanız gerekiyor diye biliyorum ayrıca Steam guard kapalı olmalı yoksa çalamazlardı.
 
Bu aralar çok fazla çalınma vakası var her platformda. Eposta şifrelerinizi sağlamlaştırıp iki adımlı doğrulamayı aktif etmekte, ve bir de anti virüs kullanmakta fayda var.

Benim de son bir haftadır her gün Ubisoft hesabımı "şifremi unuttum" yöntemiyle çalmaya çalışıyorlar. Şifre yenileme bağlantının gittiği eposta adresimi de.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı