Markette Çalışmak

B.B.

Decapat
Katılım
29 Ocak 2019
Mesajlar
138
Yer
Bitchfield, England
Arkadaşlar geçici olarak Şok marketinde çalışacağım, daha önce hiçbir markette çalışmadım bu ilk olacak.
Ben açıkçası kasiyer olmak ve kasaya bakmak istemiyorum. Çünkü para al, para üstü ver benim için sıkıntı olabiliyor, matematiğim zayıf kafamdan çok hızlı seri biçimde toplama ve çıkartma yapamıyorum, ayrıca müşteriler olacak daha çok heyecanlanırım, hiç bu işi yapamam gibi geliyor.

Bunu işe alırken dile getirsem acaba beni dinlerler mi? Veya çalışacağım pozisyonu seçme şansım var mı?
Sanırım az sonra form doldurmaya gideceğim.
 
Son düzenleme:
Lise mezunu alıyorlar. Lise mezunu bir kişi de dört işlemi kolayca yapabilmeli. Dört işlem yapamıyorsanız başvurmayın, hangi pozisyonda çalışacağınızı seçtirmeyecekler büyük ihtimalle.
 
Günümüzde matematiğin her yerde karşımıza çıktığını düşünürsek ve şuan ki bilgin eğer sana yetersiz geliyorsa kendini matematik üzerinde geliştirip en azından dört işlemi daha rahat bir şekilde yapacak kadar çalışırsan bunun sana daha çok faydası olacaktır.
 
Benim bacanagim da sok markette calisiyor. Bence endiselenme öyle kolay kolay kasaya vermiyorlarmis yenileri, yani senelerdir calisanlar ve kadrolular (?) kasada kaliyormus. Is saatlerinin coklugu ve maasin az olmasi disinda öyle zor bir is degilmis hatirladigim kadariyla.

Hayirli olsun, kolay gelsin :)
 
Zor bir meslek gerçekten. Özellikle bu tarz marketlerde kasiyer olarak çalışmak daha zor sanırım. Sürekli insanlarla uğraş,yok eksik para,fazla para falan. İşiniz umarım hayırlısı olur :)
 
Bende zamanında çalışmış biri olarak şunu söyleyeyim, hiç takılma öyle şeylere. Çünkü o kadar rahat iş vermezler.🙂

Çok büyük ihtimalle yapacakların reyon düzenleme, eksik ürünleri tamamlama, yerleri silme, depodan ürün getirme, senin üstün de çalışan kişilerin(Yöneticilerin yani) faturalarını ödemeye gitme, gibi gibi. He birde oturmak yok ve +10 saat çalışma garantisi. 🙂
 
Çalışılmaz bırak. O yoğunluk çekilmez.
Her gün asgari maaş için ezilmeyi göze alıyorsan girebilirsin.

Çok motive edici gördüm sizleri :)

Ben böyle yoğun ve zorlayıcı yerlerde çalışmanın insana çok şey kattığını düşünüyorum. Bir kere insan yönetmeyi öğreniyorsunuz. Paranın çoğu insan tarafından ne kadar zor kazanıldığını görüyorsunuz. Herkes kolay para kazanacak diye bir kural yok, hatta öyle bir şans da kolay kolay herkesin sahip olduğu bir şey değil.

Okurken yaptığım geçici işlerden biri bir medya firması için LCV aramaları yapmaktı. 1000 davetli aranacak ve yapılan organizasyona gelecekler mi gelmeyecekler mi öğrenmek yani. Bu işten önce telefonda konuşmaktan resmen korkan bir insandım. Anneannemi ararken bile 3 kere düşünürdüm ne konuşacağım diye. Başlarda biraz zorlansam da çok güzel vakit geçirdim bu işi yaparken. Sonra tabi telefon fobisi falan kalmadı bende :)
 

Geri
Yukarı