200 TL klavye ve fare önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
G103 alma bir yıla kalmadan tuşlar setleşiyor. Rampage Shine yada steelseries rival 105 + everest kb gx9 al. Bütçeyi yükseltebilirsen bloody b120 al. Devastator 3 ün mouse u bence aşırı yetersiz. Gaming için bu fiyata klavye değil mouse önemli. Bu fiyatattaki klavyelerin hepsi mebran pek fark olmaz.
 
G103 alma bir yıla kalmadan tuşlar setleşiyor. Rampage shine ya da SteelSeries Rival 105 + Everest KB GX9 al. Bütçeyi yükseltebilirsen Bloody B120 al. Devastator 3'ün mouse u bence aşırı yetersiz. Gaming için bu fiyata klavye değil mouse önemli. Bu fiyatattaki klavyelerin hepsi mebran pek fark olmaz.

Bir aralar Everest kullanıyordum hemen tuşlar siliniyor. Çift yazıyor Everest almak yerine A4 tech, Logitech gibi markaların en ucuz ürünlerini kullanmayı tercih ederim. Bütçeyi artırmayı zorlıyacağım Bloody B120 alacağım. Bilgisayarım zaten ramazanda gelecek o zamana kadar fare içinde para toplarım.

Bu set nasıl?
 
Son düzenleme:
Bir aralar everest kullanıyordum hemen tuşlar siliniyor.Çift yazıyor everest almak yerine a4 tech,logitech gibi markaların en ucuz ürünlerini kullanmayı tercih ederim.Bütçeyi artırmayı zorlıyacam bloody b120 alacam.Bilgisayarım zaten ramazanda gelecek o zamana kadar fare içinde para toplarım.

Bu set nasıl ?
Bloody a90 ın sensörü Avago 3050 yani diğer attıkkarımın yanına yaklaşamaz. Klavye de bana göre kaba duruyor. B120 ve Rival 105 çok daha iyi.
 
Faresinde sıkıntı var diyorlar.Klavyeniz tek satılıyor mu?

Faresinde teknik olarak bir sıkıntı yok. Elinize uymayabilir o kadar. O zaten kişisel bir konu ona diyecek bir şeyimiz yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı