RTX 2060 Coil Whine sorunu

krowaz11

Decapat
Katılım
12 Mart 2019
Mesajlar
71
İyi günler, 2 gün önce Asus ROG Strix RTX 2060 aldım. Üründe coil whine mevcut. Asus aradım geri mi yollayayım yoksa tüm serilerde aynı sorun mevcut mu?
 
Tüm serilerde böyle bir sorun yok. İnternet üzerinden aldıysan 14 gün içinde iade edebilirsin. Karta herhangi bir zararı yok fakat yeni üründe bunun olması da pek hoş değil. Aldığın yer mağaza ise mağazayı arayıp ürünün servisini öğrenip kendin gönderirsen daha erken sonuç alırsın.
 
Coil whine çıkma olasılığı en düşük marka model hakkında bilgisi olan varmı. Gigabyte gtx 1070 windforce O. C modelini kullanıyorum coil whine yok. Arkadaşım gigabyte aourus gtx 1070 ti modeli kullanıyor onunkinde ufakta olsa coil whine var. Aourus, windforce serisinin üst segment serisi olmasına rağmen.
 
Asus ise geçmiş olsun. Boşuna servise yollayıp 1 ay mağdur olmayın derim. Bırakın değişim yapmayı coil whine olduğunu bile kabul etmiyorlar. Terübe ile sabit.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı