Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Oyun

DOOM, Duke Nukem gibi oyunlar Half Life'dan daha önce çıkmış FPS oyunları, Half Life değil bu oyunlardır FPS oyunlarının atası, ne zaman bitecek şu Valve fanboyluğunuz.. Gelmiş geçmiş en iyi oyunlar listesinde Last of Us veya The Witcher 3 gibi yapımları görmemek hem komik hem üzücü.
 
"Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Oyun"

Konu başlığı yanlış ya da eksik olmuş. "Bence" kelimesi eklenmelidir. Oyun incelemesi bölümüne girildiğinde böyle bir başlık gördüğümde dünya genelinde oylanmış ya da onaylanmış ve bilgi içeren bir şeyler bekliyorum. Tabii ki de insanların zevkleri tartışılmaz. Ama "gelmiş geçmiş" denince konu, içeri ile alakalı olmamış. Umarım moderatörler düzeltir.
 
@Arkham Kn1ght

Ben sizin konunuzu düzgün bir şekilde okudum. Anladım da. Başlık eksik bu kadar net. Fakat siz benim mesajımı algılayamamışsınız. Sizin listeniz yanlış ya da saçma sapan bir liste yazmış mıyım? Hayır. Çünkü sizin zevkiniz. Neyse.
 
"Gelmiş geçmiş en iyi oyunlar listesinde Last of Us veya The Witcher 3 gibi yapımları görmemek hem komik hem üzücü" diyen arkadaş nasıl bir kafayla yazdın bu yorumu bilmiyorum. Sanane arkadaşım benim listemden? Hem beni fanboylukla suçluyor hem de bu işin alasını kendi yapıyor. Milletin sevdiği oyunları değiştirmek sana mı kaldı? Ayrıca Valve fanboyu olsam listeye Half-Life 2 ve Portal gibi yapımları da eklerdim, fakat eklemedim. Böyle tiplere ayar oluyorum arkadaş.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı